Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

19 EYLÜL GAZETECİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A ZİYARET

01 Ekim 2018 Pazartesi, 18:25
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş,19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ,“MİLLETİMİZ BİZDEN HİZMET, KARDEŞLİK, GÖNÜL BİRLİĞİ VE GÖNÜL ADAMLIĞI BEKLİYOR”

19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, basının önemine değinerek, “Bizler basın mensuplarımızla birlikte çalışıyor ve bu şehri birlikte yönetiyoruz. Sizler doğru haberi doğru kaynaktan alıp en iyi şekilde halkımıza ulaştırmakla önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bizler bugüne kadar sizlerin sayesinde halkımıza ulaşarak konuları doğru şekilde anlatabildik ve bu sayede kamuoyundaki algının sistemli bir şekilde yönlendirilmesini sağladık. Milletimiz bundan sonraki süreçte bizden sadece hizmet, kardeşlik, kucaklaşma, gönül birliği ve gönül adamlığı bekliyor. Bunların hepsine hazır olduğumuzu belirterek biz de milletimizin duasını bekliyoruz. Bu vesileyle Dernek Başkanımız Erdoğan Erişen’e, Dernek Yönetimi ve Üyeleri ile basın camiasında görev yapan kardeşlerimize teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN ERİŞEN, “ORDU İÇİN YAPILACAK ÇALIŞMALARDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise yaptığı konuşmada, “Ordu için bu zamana kadar birlikte çalıştık. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’ın şehri kucaklayan yönetim anlayışının yeni görevinde de süreceğine inanıyoruz. Ordu basını olarak bir köprü görevi görüyoruz. Bizler bu görevi bu zamana kadar layıkıyla yerine getirdik. Bundan sonraki süreçte de Ordu için yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vererek şehri daha ileriye götürme noktasında nerede olmamız gerekiyorsa orada olacağız” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design