Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

4 MAHALLENİN DOLMUŞLARI TEK ÇATI ALTINA ALINDI

19 Haziran 2019 Çarşamba, 14:54
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp Başkanlığında Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, Ulaşım Daire Başkanı Özgür Dayı ve ilgili birim müdürleri katıldı.

80 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Gerçekleştirilen Haziran Ayı Olağan UKOME toplantısında 80 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen 80 maddenin 34’ü karara bağlanırken, 46 madde ise alt komisyonlara havale edildi.

YILDIZLI-ESKİPAZAR-KARACAÖMER VE UZUNİSA DOLMUŞARI TEK ÇATIDA BİRLEŞTİRİLDİ

Toplantıda Altınordu ilçesi toplu taşıma sistemi Rehabilitasyon Projesi 2. Etap kapsamında, S.S 2 Nolu Uzunisa Kooperatifi, S.S 33 Nolu Yıldızlı Kooperatifi, S.S 61 Nolu Eskipazar Kooperatifi ve S.S 110 Nolu Karacaömer Kooperatifleri ile ilgili madde görüşülerek kabul edildi. Bu 4 kooperatifin kullandığı güzergahlarda kısa süre içerisinde tek renk ve model araçlar hizmet vermeye başlayacak.

TRAFİK DÜZENLEMELERİ YAPILACAK

Altınordu ilçesinde toplu taşıma yapan araçların trafiği tehlikeye düşürmemesi için düzenlemelerin yapılmasının da kararlaştırıldığı toplantıda, diğer ilçelerle ilgili yeni trafik düzenlemelerinin yapılması kararı alındı.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design