Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

52 ORDUSPOR’DAN BASIN AÇIKLAMASI

14 Eylül 2021 Salı, 14:07
Bu Haberi Paylaş!

 

52 Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof.Dr. Çağatay Öztürk, kulübün sosyal medya hesabından haftalık olağan basın açıklamasını yayımladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 15:30 da, 19 Eylül Stadında oynadığımız, ligin iddialı takımlarından 68 AKSARAY BELEDİYE SPOR’ dan güzel oyunla 2-1 galip gelerek, üç puan almamız bizleri ve camiamızı sevindirmiştir.
Hafta içinde, teknik sorumlumuz Cüneyt Tiryaki nezaretinde, disiplin içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarımızın meyvesini sahada aldık. Her geçen gün daha iyi olma gayreti içerisinde bulunan teknik heyetimizi ve sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Bu müsabakada bizleri yanlız bırakmayan CHP Ordu milletvekilimiz sayın Mustafa Adıgüzel’e, AKP il başkanımız sayın Halit Tomakin’e, MHP il başkanımız sayın Naci Şanlıtürk’e, CHP il başkanımız sayın Atila Şahin’e, Altınordu Belediye Başkanımız sayın Aşkın Tören’e, Gülyalı Belediye Başkanımız sayın Ulaş Tepe’ye, taraftar guruplarımıza, basın ve medya kuruluşlarına, tribünlerde, evlerinde ve işyerlerinde bizleri izleyen tüm seyircilerimize teşekkür ederiz.

Aynı ciddiyetle hafta sonu oynayacağımız Hacettepe müsabakası hazırlıklarımıza da tesislerimizde Salı günü itibariyle başladık. Hafta sonu Hacettepe spor ile 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 15:30 da Yenimahalle Hasan Doğan stadında karşılaşacağız. TFF statüleri ve talimatları gereği deplasman da misafir seyircisi alınmamaktadır. İnşallah deplasmandan da üç puan alarak şehrimize yakışır şekilde döneceğiz.
Kafilemiz 18 Eylül 2021 Cumartesi sabah şehrimizden havayolu ile ayrılarak, 19 Eylül 2021 Pazar günü müsabakayı oynayıp, aynı gece ilimize dönecektir.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design