Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

7’DEN 70’E KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI

17 Haziran 2019 Pazartesi, 16:43
Bu Haberi Paylaş!

Fatsa Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Ekim ayında başlayan 7’den 70’e Karma resim kursunun sona ermesinin ardından yapılan tüm tablolar Belediye Kültür Sarayı’nda halkın beğenisine sunuldu.

Belediye Kültür Sarayı’nda açılan ve Perşembe akşamına kadar açık kalacak olan 7’den 70’e Karma Resim Sergisinin açılışını Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya birlikte gerçekleştirdi.

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya sergiyi gezip inceledikten sonra sergiden güzel bir tablo Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay’a hediye edildi.

“HEDEFİMİZİN ÜZERİNE ÇIKTIK”

Sergi ile ilgili bilgi veren Usta Öğretici Şeydanur Akbaba, “Sergimizin adı Karma resim sergisi. Adının bu şekilde olması öğrencilerimizin yedi yaşından başlayıp 70 yaşına kadar sürdüğünden dolayı. Ekim ayında kursumuz açıldı, kursa başladığımızdan beri 100 civarında bir hedef tutturmuştuk ama biz bu hedefimizin daha da üzerine çıktık. 160 adet çalışmayla ahşap, yağlı boya ve karakalem teknikleriyle sergi açtık. Kursumuz Perşembe günü akşama kadar devam edecek. Bizim bu tür kurslarımız bundan sonra da devam edecek.” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN HARCAYARAK YAPTIĞI ESERİ İNŞALLAH HALKIMIZ BEĞENİR”

Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Barış Semih Yazıcı ise, “Karma resim sergimiz  bu seneki görsel Sanatlar alanındaki sergilerimizden bir tanesi. Usta öğreticimiz Şeydanur Akbaba’nın vesilesi ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Sergide 160 tane tablomuz bulunuyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin el emeği harcayarak yaptığı eserler, inşallah halkımız beğenir. Bu etkinliğin Fatsa Kültür Sarayında olması da bizim için çok büyük bir önem arz ediyor. Fatsa Kültür Sarayının bundan sonra daha çok etkinliklerle daha aktif olmasını arzu ediyoruz.” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design