Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Ak Parti 18 Kasım da E- Temayül Yoklaması Yapılacak

13 Kasım 2018 Salı, 16:07
Bu Haberi Paylaş!

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında Kasım ayı İlçe Başkanları toplantısı yapıldı, toplantıya 19 İlçe Başkanı katıldı.

18 KASIM DA E- TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILACAK

Toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Tomakin, 2019 mahalli idareler seçimlerine hazırlık mahiyetinde gerçekleştirilen bu toplantımızda öncelikle, 18 Kasım’da yapılacak olan Temayül yoklamasının hazırlıklarını gözden geçireceğiz , bilindiği gibi Genel Merkezimiz ilk defa bu temayülde kart okuyuculu elektronik ortamda oy kullanma sistemini ile getirdiğini ifade ederek , temayülün aday adaylarımıza ,ülkemize, milletimize teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını Allah’dan diliyorum dedi.

AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar geçirmiş olduğu 13 seçimi önce milletimizin güven ve desteği ile hep birinci olarak kazandı , her seçim olduğu gibi bu seçimlerde de İlçelerin komutanı olan siz değerli İlçe Başkanlarının öncülüğünde sandık esaslı çalışmayı netice alacak ve en iyi şekilde , çalışmalarımızı sürdüreceğiz ,seçimler öncesinde kendimizi ve teşkilatımızı bu önemli maratona hazırlamak için ihtiyacımız olan hususlara dair verimli fikir teatileri olduğuna inanıyorum. Ana kademe , gençlik, kadın, mahalle yönetimleri, sandık yönetimleri ile top yekün seferberlik ilan ediyoruz. Tüm Ordu’yu ilmek ,ilmek örerek gönüller kazanarak önümüzdeki sürecin hassasiyetinin ve bu süreçte ilçe teşkilatlarımıza düşen sorumlulukları en doğru şekilde yerine getireceğine olan inancım tamdır dedi.

BÜYÜKŞEHİR PARTİ GRUBU İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

-CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ORDU BENİM GÖZBEBEĞİMDİR DİYOR

Büyükşehir Belediyesi Parti grubu İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında Kasım ayı toplantısını yaptı. Toplantıya Büyükşehri Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

BUGÜN İTİBARI İLE 167 ADAY ADAYIMIZ VAR

Toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Halit Tomakin, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçim sürecinin başladığını ifade ederek , Genel Merkez tarafından açıklanan 5 – 12 Kasım tarihleri arasında aday adayları müracaatlarının 16 Kasım 2018 Cuma gününe kadar uzatıldığını bugüne kadar 167 Belediye Başkan aday adayının müracaatta bulunduğunu, aday adaylarımımızın içinde 3 bayan, 2 engelli 1 genç aday adayı bulunduğunu belirterek, 2014 seçimlerinde aday adayı sayımız 147 idi Cuma gününe kadar sayının artmasını bekliyoruz , arkadaşlar bu demek oluyor ki, hem aday adaylarımızın ,hemde vatandaşlarımızın AK PARTİ’ye olan güveni , inancı , Liderimize olan

sarsılmaz inancı ve kopmaz bağı artarak devam ediyor ,bize düşen en önemli görev ise bu ilgi ve alakayı , bu güveni ve inancı asla zayi etmeden hizmetlerimizle paralel gönülleri feth ederek 20 de 20 parolamızı 31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde hayata geçirmek olacaktır dedi.

Başkan Tomakin , 15 gün önce Cumhurbaşkanımız tarafından İl Başkanlığına atandığını hatırlatarak, ama ben bu teşkilatın yabancısı değilim , 2001 de kurucu Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, 2004 – 2006 yıllarında Merkez İlçe Başkanlığı, 2009 – 2014 yıllarında İl Belediye Meclis üyeliği ve son olarak 5 . olağan il Kongresinde İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu belirterek, şimdi İl Başkanı olarak hep birlikte beraberce kenetlenerek , saflarımızı sıklaştırarak görev yapacağız dedi.

31 MART SEÇİMLERİNDE HEDEFİMİZ % 70 OY

Başkan Tomakin, önümüzde çok önemli bir seçimin arifesindeyiz 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde % 70 oy alarak bir rekora daha imza atacağımıza inanıyorum. Bu seçimler bir nevi 20 de 20 yapmış siz değerli Belediye Başkanımızın oylaması olacaktır. Ben her birinizin AK PARTİ Belediyeciliğini layıkı ile yaptığınıza inanıyorum. Gerek AK PARTİ Hükümetimizin yapmış olduğu hizmetler ,gerekse yerelde yapılan hizmetlere bakıldığında ,15 yılda hayallerin ötesine geçmiş, bir Ordu görüyoruz dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ORDU BENİM GÖZBEBEĞİMDİR DİYOR

İl Başkanı Halit Tomakin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine görevi tevdi esnasında 1 saate yakın konuşma fırsatı bulduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanımız, Ordu ilinin İstanbul’a göç alan üçüncü il olduğunu 1994 yılında ben İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarında Ordu’luların kendisine çok yardım ettiğini, beraber seçim çalışmalarında en ön saflarda gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, Ordululara çok değer verdiğini ve Orduluların kendi ifadeleri ile Ordulular benim gözbebeğimdir dediğini, AK PARTİ iktidarı döneminde Ordu’ya her zaman Bakanlık vererek bir nevi vefasını gösterdiğini ifade etti.

Başkan Tomakin, İl Başkanlığına atandığı 15 günden bu yana İl Binasına kendisine hayırlı olsun ziyarete yaklaşık dört bin vatandaşın geldiğini belirterek, biz kucağımızı açtıkça, biz tevazumuzu kaybetmedikçe, biz bu millete hadim oldukça , milletimizde bize olan güvenini bize olan inancını kaybetmeyecektir dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design