Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Akçay, Ordu ve Bölgeye Hitap Edeceğiz

17 Şubat 2017 Cuma, 16:43
Bu Haberi Paylaş!

Ordu basınında yeni bir dönem başlıyor. Gelinen noktada görsel yayınlarıyla Türkiye’nin en çok izlenen yerel kanallarından biri konumuna gelen Tv52 Televizyonu, yazılı medyada kendini ispatlayacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor.
M.G.A Müzik Yapım Reklam ve Yayıncılık Anonim Şirketi bünyesinde Ordu’nun ve bölgenin sesine ses olan TV52, gücünü Ordu Güncel Gazetesi ile birleştirdi. Yazılı medyaya merhaba diyen şirket, yeni bir anlayışla, farklı teknikler ve yeni bir isimle okuyucuya hitap edecek.
“Gazetecilikte Yeni Dönem Başlıyor”
M.G.A Müzik Yapım Reklam ve Yayıncılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve gazetemizin imtiyaz sahibi İsa Akçay, yeni döneme ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Tv52 yaklaşık iki yıldır bizim yönetimimizde olan bir kuruluş. Geldiğimiz nokta itibariyle de Türkiye’ de söz sahibi olan ve ülkenin en çok izlenen yerel kanallarından biri konumuna gelerek kendimizi ispatladık. Büyümeye ve güçlenmeye devam ettik. Görsel medyada olduğu gibi artık yazılı basında da yer almaya karar verdik, bunun zamanı geldi. Mevcutta yayın yapan Güncel Gazetesi’nin imtiyaz sahipliğini devraldık. Var oluşumuzun ya da sektöre girişimizin amacı sektörde var olan rekabeti bir nebze daha ileri taşıyarak kaliteyi yükseltmek, dolaysıyla basın camiasına renk getirmek, bölgede adından söz ettiren bir gazete yapabilmek. Ordu’da gazetecilik anlamında yeni dönem başlıyor inşallah.
“Ordu ve Bölgeye Hitap Edeceğiz”
Yeni dönemde farklı bir çizgiyle yola çıkan gazete, günlük yayın yaparak tüm Ordu geneline ulaşacak.
İmtiyaz sahibi İsa Akçay, yeni döneme ilişkin şöyle konuştu:
“Gazete aynı şekilde günlük çıkmaya devam edecek. Yalnız teknik farklılıkları olacak, daha geniş bir yayın ağı ile kaliteli bir yayın anlayışına sahip olacaktır. Dolaysıyla Ordu’nun geneline dağıtılan, bayilerde yer alan bir gazete olacak. Yola çıkış amacımız hep buydu.Tv52 için konuşulan, vaat edilen ve başarıya ulaştırılan projeler bu yeni gazete çalışması için de geçerli. Gazete anlamında sektörün en iyisi olma hedefindeyiz ve zevkle okunan bir gazete yapmayı planlıyoruz. Ordu’nun ve Orduluların sesini bir nebze daha yüksek sesle ulaştırmak istenilen yere ulaştıracağız.”
“Yeni Dönem Çok Yakın”
Ordu Güncel Gazetesi yeni dönemde yeni bir isimle yola devam edecek. İsa Akçay’ın İmtiyaz sahipliğinde basına yeni bir can getirecek olan yayının Sorumlu Yazı İşleri İdaresini gazeteci Talip Kocakoç üstleniyor. Geniş yazar kadrosu ve deneyimli muhabirleriyle sahaya çıkacak olan gazete, Göksu Poyraz’ın tasarımıyla da basın camiasında etkili bir isim olacak. Ordu’da yeni dönem çok yakında başlayacak.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design