Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Altınordu Belediye Başkanlığı Koltuğuna Palavar Oturdu

23 Nisan 2017 Pazar, 13:48
Bu Haberi Paylaş!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, makamını temsili olarak Meliha Lütfü Türkmen Güzelordu İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Zeynep Palavar’a devretti.

Başkan Tekintaş’ı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meliha Lütfü TürkmenGüzelordu İlkokulu Müdürü Mustafa Tomakin,Müdür Yardımcıları ve öğrenciler ziyaret etti.

Altınordu Belediye Başkanlığı koltuğuna temsili olarak oturan Zeynep Palavar yaptığı konuşmada, temsili olarak Altınordu Belediye Başkanı olduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: ” ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Özellikle TBMM’nin kuruluşunun 97. yıl dönümünde başkanlık koltuğunu Zeynep kızımıza vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımıza sağlık sıhhat dilerken, başarılarla dolu gelecek temenni ediyorum. Çocuklarıma güzel bir Altınordu bırakabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.”


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design