Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

Altınordu Belediyesi Kültür Gezileri Devam Ediyor

10 Mayıs 2018 Perşembe, 12:53
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediyesi hazırladığı gezi programları ile Gazi ve eşlerini Çanakkale’ye, öğrencileri ise Nevşehir ve Ankara gezisine gönderdi.

Altınordu Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri düzenlemeye ve kültür gezilerine desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Yaptığı etkinliklerle vatandaşların beğenisini toplayan Altınordu Belediyesi bu kapsamda Gazi ve eşlerini Çanakkale gezisine, Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında da öğrencileri Nevşehir ve Ankara illerini kapsayan kültür gezisine gönderdi. Yapılan gezi öncesi her iki kafile içinde uğurlama programı düzenlendi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ BİZİM BAŞ TACIMIZ”

Düzenlenecek gezi programları kapsamında ilk uğurlanan kafile Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve eşleri oldu. Altınordu Belediyesi önünde gerçekleştirilen uğurlama etkinliğine katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, burada yaptığı konuşmada ülkenin bağımsızlığında Çanakkale’nin önemli bir kilometre taşı olduğunu söyledi. Birçok ekibi Çanakkale’ye gönderdiklerini ve bu kapsamda aynı hizmeti Muharip Gaziler Derneği’ne de sağladıklarını ifade eden Başkan Tekintaş, “Çanakkale’yi geçilmez kılan 253 bin şehit verdiğimiz ve bu ülkenin bağımsızlığının en önemli kilometre taşı olan mekanların gezilip görülmesini arzu ediyoruz. Çanakkale’ye uğurladığımız Gazilerimiz ve gazi eşlerimiz bu ziyareti en iyi şekilde hem değerlendirmesini hem de sağlık sıhhat içinde gidip dönmelerini istiyoruz. Bugüne kadar pek çok ekibe sağladığımız hizmeti Muharip Gaziler Derneğimize de sağlıyoruz. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bizim baştacımız. Bu ülke için canını feda eden şehitlerimize rahmet, hayatta olan Gazilerimize de sağlıklı ömür diliyoruz” dedi.

GÜMÜŞKAYA: “BİZE HER ZAMAN DESTEK OLAN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yapılan uğurlama etkinliğinde konuşan Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya’da gezi programının düzenlenmesini sağlayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür etti. Çanakkale’de şehit olan Mehmetçikleri dualarla anacaklarını aktaran Gümüşkaya, “Çanakkale’yi geçilmez yapan kahraman Gazilerimiz ve şehitlerimizi anmak, onlara hayırlı dualarımızı sunmak, unutmamak ve unutturmamak için bizi Çanakkale’ye gönderen ve her zaman bize destek olan sayın Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı, bugünde yalnız bırakmadı ve dileklerimizi yerine getirdi. Bizde kendisine teşekkür etmekten başka bir şey diyemiyoruz ve saygılarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Muarip Gaziler Derneği üyeleri ve eşleri Çanakkale’ye uğurlandı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ÇOCUKLARIMIZ ÇOK İYİ ZAMANLAR GEÇİRECEKLER”

Muharip Gaziler Derneği’nin Çanakkale’ye uğurlanmasının ardından bir diğer uğurlama programı da Ordu Valiliği himayesinde hazırlanan ve Altınordu Belediyesi tarafından desteklenen Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında gerçekleştirildi. Öğrencilerin Nevşehir ve Ankara’daki tarihi ve kültürel mekanların gezdirileceği gezi öncesi çocuklarla bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, burada yaptığı konuşmada projenin önemine vurgu yaptı. Gezi programı ile öğrencilerin yeni yerler keşfedeceğini ve çok yararlı bir gezi olacağının altını çizen Başkan Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak ÖNEM projesi kapsamında öğrencilerimizi Türkiye’nin önemli tarihi ve kültürel bölgelerinden bir tanesi olan Nevşehir ve Ankara gezisine gönderiyoruz. Gezi süresince öğrencilerimizin çok iyi zamanlar geçireceklerine ve yeni arkadaşlıklar edineceklerini düşünüyorum. Projede çok olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyor ve bu tür gezilerin arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Altınordu Belediyesi önünde düzenlenen program sonrası 35 öğrenci ve 10 veli Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve aileleri tarafından uğurlanarak Nevşehir’e hareket etti.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design