Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

ALTINORDU BELEDİYESİ MAHALLELERE SOSYAL ALANLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

15 Mayıs 2018 Salı, 16:27
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kısacık Mahallesinde atıl durumdaki okul binasını restore ederek yapılan çevre düzenlemesi ile mahalleye çok amaçlı bir sosyal alan kazandırdıklarını söyledi.

Beton yol, sıcak asfalt, ‘V’ kanalı, temizlik çalışmaları, yağmur suyu hatları, istihdam projeleri ve kültürel etkinlikler gibi birçok alanda hizmetlerini sürdüren Altınordu Belediyesi bu kapsamda mahallelerinde modernleşmesi amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Devam eden beton yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra mahallelerde bulunan eski okulları da restore eden Altınordu Belediyesi bu alanları mahalle halkının düğün, nişan, sünnet ve çeşitli etkinliklerde kullanabileceği sosyal alanlara dönüştürüyor. Bina restorasyonlarına devam eden Altınordu Belediyesi aynı zamanda mahallelere kurulan çocuk oyun gruplarıyla da çocukların yüzünü güldürüyor.

MAHALLE MEYDANI GÜN SAYIYOR

Mahallelerin sosyal alanlara kavuşturulması çalışmaları kapsamında Kısacık Mahallesi’nde yapılan işlemlerde sona gelindi. Yapılan çalışmalar ile Kısacık Mahallesi modern bir mahalle hizmet binasına kavuşurken çocuklar için de oyun parkı inşa edildi. Yapılan peyzaj çalışmaları mesire alanına da dönüştürülen alan son işlemlerin tamamlanmasının ardından hizmete açılacak.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “KISACIK MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kısacık Mahallesinde hayata geçirilen mahalle meydanı projesini değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahallelere sosyal alanlar kazandırmaya özen gösterdiklerini belirtti. Yapılan çalışmaların mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandığının altını çizen Başkan Tekintaş, “Kısacık Mahallemizde bulunan eski okulun hem sosyal tesis hem de mesire yerine dönüştürmek için başlattığımız çalışmalarda sona geldi. Yapılan bu çalışmadan dolayı belediyemiz ve mahallemiz adına çok mutluyuz. İş ve işlemlerin büyük bir kısmını tamamladığımız alanda çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarımızın ardından Kısacık Mahallemize çok amaçlı bir meydan kazandıracağız. Tabelası asılarak koruma altına alınan Kısacık Meydanının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yaptığımız hizmetin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ MEMNUN

Kısacık Mahalle Muhtarı Arslan Asak, mahalleye yapılan özel mekan için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan çalışma ile çok amaçlı bir mahalle meydanına kavuştuklarını dile getiren Asak, yaptığı hizmetlerden dolayı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkürlerini iletti.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design