Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Altınordu Belediyesi Yolların Güvenliği ve Konforu İçin Çalışıyor.

14 Ağustos 2017 Pazartesi, 14:35
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde yaptığı yol bakım ve onarım çalışmaları ile ulaşımdaki sorunları ortadan kaldırırken yapılan beton yol ve asfalt çalışmalarıyla da yollarda güven ve konfor sağlamayı hedefliyor.

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde devam ettiği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok bölgede çalışmalarına devam eden ekipler bir yandan beton yol inşa ederken bir yandan da asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. Altınordu Belediyesine bağlı ekipler ayrıca mevcut yolların iyileştirilmesi için bakım ve onarım çalışmaları yaparken diğer taraftan da yol güvenliğini sağlamak ve bu yolların ömrünü uzatmak amacıyla sanat yapıları olarak adlandırılan beton duvarlar inşa ediyor.

İLÇE GENELİNDE 6 EKİP DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR

Yol genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını şehrin genelinde sürdüren Altınordu Belediyesi bu çalışmalarını 6 ekiple gerçekleştiriyor. 2’si yedek olmak üzere 4 gruptan oluşan ekiplere bağlı olarak 24 kamyon, 6 silindir, 6 greyder ve 3 adet bekoloder hizmet veriyor. 3 adet bekoloderden 2’si dış mahallelerde çalışma yapan 4 ekibe, 1 adet bekoleder ise yedek ekiplere destek sağlıyor. Yedek bekletilen 2 ekipten bir tanesi merkez mahallelere, diğer yedek ekip ise dış mahallelerdeki ekiplere bağlı oluşabilecek acil durumlara karşı anında müdahale edilebilmesi amacıyla hazır bekletiliyor. Öte yanda yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekiplerin yanı sıra beton yol ve asfalt çalışmaları da yüklenici firmalar arıcılığı ile durmaksızın devam ediyor. Altınordu Belediyesi bu çalışmalar ile Altınordu’da daha konforlu ve daha güvenlikli bir ulaşım ağı oluşturmayı hedefliyor.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design