Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Altınordu Belediyesi’nin ‘Sıfır Atık’ Projesine Desteği Sürüyor

07 Haziran 2018 Perşembe, 07:58
Bu Haberi Paylaş!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesi’ne Altınordu Belediyesi destek olmaya devam ediyor.

Altınordu Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine ve okullara sıfır atık projesi kapsamında atık toplama üniteleri yerleştirilirken aynı zamanda eğitim çalışmalarına devam ediliyor.

Altınordu Belediyesi personellerine yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesi Hizmet Binası’na Sıfır Atık Toplama Üniteleri yerleştirildiğini, Sıfır Atık Projesini önemsediklerini ve bu proje ile hem ekonomik katkı sağlandığını hem de çevrenin korunduğunu belirtti.

“YEŞİLİN KORUNMASINI SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ”

Başkan Tekintaş, yaptığı açıklamada; “Özelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın muhterem eşleri Emine Erdoğan’ın himayelerinde sürdürülen Sıfır Atık Projesi Türkiye’de yaygınlaştırıldı. Altınordu Belediyesi olarak bu sorumluluğu bizlerde ilk günden itibaren hissettik ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kendi belediye hizmet binamız içerisine geri dönüşüm kutularını yerleştirdik. Kesinlikle ambalaj ürünlerinin ya da geri dönüşüm ürünlerinin tekrar ekonomiye kazandırılması mücadelesi sürdürülecek. Eğitimlerimize ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrin muhtelif yerlerine bu toplama kutularını yerleştirmeye devam ediyoruz. Bu hassasiyetle yapacağımız çalışmalarla; geri dönüşümle ekonomiye katkı sağlayacağız hem de çevremizi koruyacağız” şeklinde konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design