Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

ALTINORDU BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

08 Şubat 2019 Cuma, 16:05
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediyespor, sahasında konuk edeceği Havza Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Altınordu Belediyespor, ligin 17. maçında sahasında oynayacağı Havza Belediyespor müsabakasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Altınordu Belediyespor tesislerinde Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Kalecilerin ayrı çalıştığı ve 5’e 2 top kapma çalışmasının yapıldığı antrenman taktik çalışma ile sona erdi.

DÖNER: “KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, ikinci yarı alınan seri galibiyetleri Havza Belediyespor ile taçlandırmak istediklerini söyledi. Hazırlıkların çok iyi geçtiğini ifade eden Döner, “Ligin ikinci yarısına çok iyi başladık ve çıktığımız üç maçtan da galibiyetle ayrıldık. Pazar günü oynayacağımız Havza Belediyespor maçı içinde hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Oyuncularımız kazanmak adına en iyi performanslarını ortaya koyarak çalışmalarına devam ediyor. Havza Belediyespor müsabakasında da üzerimize düşeni en iyi şekilde yaparak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Biz Ordu’nun takımıyız ve takımımızda birçok Ordulu futbolcumuz var. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyor, bizleri desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

ALBAYRAK: “TÜM TARAFTARLARIMIZI DESTEK OLMAYA BEKLİYORUZ”

Havza Belediyespor hazırlıklarını yerinde takip eden Altınordu Belediyespor Basın Sözcüsü Cihat Albayrak ise yaptığı açıklamada tüm Orduluları maça davet etti. Altınordu Belediyespor’un ligin ikinci yarısında 3’te 3 yaptığına dikkat çeken Albayrak, “Ligin ikinci yarısında dördüncü maçımıza çıkacağız. İlk üç müsabakadan galibiyetle ayrılan takımımızı tebrik ediyorum. 10 Şubat Pazar günü saat 14.00’da kendi evimizde Havza Belediyespor’u ağırlayacağız. Takımımızda Güven Biber ve Onur Sarıçam’ın hafif sakatlıkları bulunuyor. Teknik heyetimiz ve sağlık ekibimiz futbolcularımızın tedavilerini aralıksız sürdürüyor. Futbolun güzelliklerinin sahaya yansıyacağı bu güzel ve seyir zevki yüksek müsabakada tüm taraftarlarımızın bizi desteklemelerini istiyoruz” diye konuştu.

Karşıyaka Spor Tesislerinde 10 Şubat Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan Altınordu Belediyespor-Havza Belediyespor müsabakasında Serkan Gürbüz düdük çalacak. Gürbüz’ün yardımcılıklarını ise Yunus Yıldız, Halime Uzungündeş ve Hasancan Tamtekin yapacak.

 


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design