Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Altınordu Belediyespor şampiyon oldu

08 Nisan 2018 Pazar, 19:06
Bu Haberi Paylaş!

Ordu 1.Amatör Lig play-off final müsabakasında Kumruspor ile karşılaşan Altınordu Belediyespor rakibini 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

2017-2018 sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan ve aldığı sonuçlarla final oynama başarısı gösteren Altınordu Belediyespor, Kumruspor ile kozlarını paylaştı. 19 Eylül Stadyumunda oynanan karşılaşma iki takımında temkinli oyunu ile başladı. İlk yarı boyunca ortada bir oyunun olduğu müsabakada gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0’lık sonuç ile tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında etkili olan Altınordu Belediyespor 65. Dakika da Abdullah Yurtdaş’ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Altınordu Belediyespor 75. dakikada ise Güven Biber’in attığı gol ile skoru 2-0’a getirdi. 2-0’ın ardından oyundaki hakimiyeti ele geçiren Altınordu Belediyespor, 80. dakika da Onur ile girdiği pozisyonda golü buldu ve 3-0’ı yakaladı. Altınordu Belediyespor ataklarına karşılık veren Kumruspor, 89. dakika da Ali Eyeşmek’in attığı gol ile durumu 3-1’ getirse de bu gol skoru belirledi. İki takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçı 3-1 kazanan Altınordu Belediyespor 2017-2018 sezonunda Ordu 1. Amtör Küme’nin şampiyonu oldu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşayan Altınordu Belediyespor takımı şampiyonluğu ilk olarak taraftarı ile kutladı. Şampiyonluk kutlamalarına katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ta sahaya inerek tüm futbolcuları tek tek tebrik etti.

Saha içinde gerçekleşen kutlamaların ardından 2017-2018 Ordu 1. Amatör Küme şampiyonu Altınordu Belediyespor’a madalya ve kupası verilirken futbolcularda büyük heyecan yaşadı.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design