Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Altınordu Belediyespor Yaz Futbol Okulu Sona Erdi

28 Temmuz 2017 Cuma, 17:00
Bu Haberi Paylaş!

Başkan Tekintaş: “Yaz Futbol Okulu, Başarılı Sporcuların Keşfedilmesi Ve Spor Ahlakının Çocuklara Anlatılması İçin Faydalı Bir Etkinlik Oldu”

Ordu’da yetenekli sporcuların keşfedilmesi ve çocukların spora yönlendirilmesi için açılan Altınordu Belediyespor Yaz Futbol Okulu sona erdi.

 

Altınordu Belediyespor, çocukların yaz tatilini iyi değerlendirmesi, futbola ilgisi olanların keşfedilmesi için geçmiş yıllarda uygulamaya koyduğu Yaz Futbol Okulu çalışmalarına bu yılda devam etti. Yaklaşık 45 gün süren ve büyük bir bölümü Durugöl’de bulunan antrenman sahalarında gerçekleşen Yaz Futbol Okulu’na çocukların ilgisi de oldukça yoğun oldu. Çeşitli yaş gruplarında 150 çocuğun katıldığı Yaz Futbol Okulu’nda başarılı olan birçok sporcuya ise lisans çıkarıldı.

Başkan Tekintaş, Minik Sporcular İle Bir Araya Geldi

Çeşitli yaş gruplarında çocukların katılım göstererek 45 gün süren ve bugün son antrenmanı gerçekleştirilen Yaz Futbol Okulu’nu ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş minik futbolcular ile bir araya geldi. Teknik Direktör Ergin Döner, Altyapı Antrenörü Atilla Yücel, Ali Şahin, Hüseyin Sarı, Mutlu Demir, Adem Mağden, Nurullah Başköy ve Kaleci Antrenörü Oğuz Aksu nezaretinde gerçekleşen son antrenmanı izleyen Başkan Tekintaş, burada yaptığı açıklamada spor ahlakının ön plana çıktığı Yaz Futbol Okulu’nda başarılı sporcuların yetiştirildiğini söyledi.

Başkan Tekintaş: “Sporun Ve Sporcunun Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Altınrodu Belediyespor Yaz Futbol Okulu’nun son antrenmanına katılarak Altınordu Belediyespor Yaz Futbol Okulu’nu ve Altınordu Belediyespor’un çeşitli branşlarda elde ettiği başarıları değerlendiren Başkan Tekintaş, “150 çocuğumuz çok güzel bir Yaz Futbol Okulu’nu geride bıraktı. Burada eğitim alan gençlerimizin, gelecek dönemlerde spor ahlakı ile hem ailelerine hem ülkemize hem de yaptıkları mesleğe saygılı bir şekilde yollarına devam etmelerini diliyoruz. Altınordu Belediyespor Yaz Futbol Okulu’nun başarılı bir şekilde geçmesinde emeği geçen Altınordu Belediyespor yönetimini ve teknik ekibini kutluyorum. Bizim bu tür organizasyonlar ile hedefimiz başarıyı devamlı hale getirmek. İlçemizde çeşitli yaş kategorilerinde mücadele veren Altınordu Belediyespor Takımı şampiyonluklar yaşadı, Almanya’da turnuvaya katılan Altınordu Belediyespor’un 11-12 yaş grubu takımı da 20 takım arasında 6. oldu. Bu başarılı geçmişin ardından gelecek sezonda da her branşta iyi mücadele ederek güzel işler yapmayı planlıyoruz. Altınordu Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya her zaman devam edeceğiz” dedi.

Minik Futbolcular Yaz Futbol Okulu’ndan Memnun Kaldı

Konuşmaların ardından Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından çeşitli kategorilerde başarılı olan Altınordu Belediyespor’un minik futbolcularına kupaları verildi. Yaz Futbol Okulu’na katılan ve Başkan Tekintaş’tan kupalarını alan minik futbolcularda Yaz Futbol Okulu sayesinde çok iyi bir eğitim sürecinden geçtiklerini belirterek birçok alanda bilgi ve birikime sahip olduklarını dile getirdiler.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design