Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

ALTINORDU BELEDİYESPOR’DA 3 İSİM İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

28 Haziran 2018 Perşembe, 16:46
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediyespor, iç transferde Birkan Aydın, dış transferde Samet Madalı ve Resul Duman ile anlaşma sağladı.

2017-2018 sezonunda gösterdiği başarılı performans ile şampiyon olan ve Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkma başarısı gösteren Altınordu Belediyespor yeni sezon öncesi transferlerine aralıksız devam ediyor. 2018-2019 sezon öncesi transferlerini sürdüren Altınordu Belediyespor iç transferde 1, dış transferde 2 olmak üzere 3 futbolcuyu renklerine bağladı.

Altınordu Belediyespor’da Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve kulüp yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen imza töreninde dış transferde geçen sezon Muşspor’da forma giyen Samet Madalı ve Ulubey Belediyespor’da top koşturan Resul Duman, iç transferde ise Birkan Aydın ile sözleşme imzalandı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “EN BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ TAKIM OLMAK”

Gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyespor olarak transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. BAL liginde başarılı olmak istediklerini ve bunun için en önemli önceliklerinin takım ruhu olduğunu ifade eden Tekintaş, “BAL’daki ilk sezonumuzda hazırlıklarımız sürdürüyoruz. Yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürerek transferleri gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz sezon Muşspor’da forma giyen Samet Madalı artık ilimizde Altınordu Belediyespor forması için mücadele verecek. Bir diğer yandan da yine geçtiğimiz sezon Ulubey Belediyespor’da forma giyen Resul Duman kardeşimizde takımımızın başarısı için top koşturacak. İç transferde de geçtiğimiz yıl bizimle olan Birkan Aydın’da bu yıl bizimle devam edecek. Sözleşme imzaladığımız tüm futbolcuların takımımıza, ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Bizim için takım olmak, takım ruhunu ortaya çıkarmak önemli. Bu çerçeve de mücadelemiz devam edecek” dedi.

Törende söz alan futbolcular Altınordu Belediyespor’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Gelecek sezon hedeflerinin zirve olduğunu ifade eden yeni transferler bunun için çok çalışacaklarını sözlerine eklediler.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design