Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

ALTINORDULULAR TÜRK SANAT MÜZİĞİNE DOYDU

07 Mart 2019 Perşembe, 10:36
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediyesi ve Altınordu Musiki Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen “Türk Sanat Müziği Konseri” Altınordululara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde belediyecilik alanında birçok çalışmaya imza atarken düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle de Ordulu sanatseverlerin beğenisini topluyor. Altınordu Belediyesi bu kapsamda Altınordu Musiki Derneği ile birlikte “Türk Sanat Müziği Konseri” gerçekleştirdi. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Altınordu Musiki Derneği Başkanı Necmi Oğuz, birim müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

SAHNEYİ DOLDURAN SANATSEVERLER SESLENDİRİLEN ESERLERE EŞLİK ETTİ

Koro şefliğini Hüsnü Yakın’ın yaptığı “Türk Sanat Müziği Konseri” Altınordu Musiki Derneği koro ve solistlerinin performansları ile Ordu Kültür Sanat Merkezini dolduran Türk Halk Müziği severlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Koro tarafından seslendirilen eserlere vatandaşlarda eşlik etti.

Gerçekleştirilen “Türk Sanat Müziği Konseri” Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın konserin koro şefliğini yapan Hüsnü Yakın’a çiçek taktim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design