Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Arefe Gününde, Şehitler Dualarla Yad Edildi

20 Ağustos 2018 Pazartesi, 23:47
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Valiliğince düzenlenen Kurban Bayramı Ziyaret ve Kutlama Programı kapsamında, şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesi programı gerçekleştirildi.

Ordu Şehitliğinde gerçekleştirilen programa, Vali Seddar Yavuz, Vali Yardımcıları Adem Öztürk, Turgut Subaşı, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Mehmet Balcı, Altınordu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Aktürk, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, bazı daire müdürleri, askeri personeller, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Türkiye Harp Malülü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Hasan Kaplan, Polis Şehitleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin ile şehit aileleri ve yakınları katıldı.

Ordu Şehitliğinde düzenlenen program, Bahçelievler Ulu Camii Müzeezin-Kayyımı İbrahim Çatır, Bucak Camii İmam-Hatibi İdris Arnak, Akyazı Camii Müezzin-Kayyımı Ahmet Yeşilalan, Eskipazar Camii İmam-Hatibi Şenol Sayan’ın, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından İl Müftüsü Mürsel Öztürk tarafından şehitlerimizin ruhlarına ithafen dualar okundu.

Program daha sonra Ordu Şehitliğinde bulunan şehitlerimizin kabirlerine Vali Seddar Yavuz ve protokol mensupları tarafından karanfil bırakılması ve kabirleri başında dua edilmesiyle devam etti.

Vali Seddar Yavuz, programa katılan şehit annelerinin elini öperek, şehit babalarıyla kucaklaşarak, bayramlarını kutladı. Şehit aileleri ve yakınlarının hal ve hatırlarını da soran Vali Seddar Yavuz, şehit ailelerinin çocuklarına da çeşitli hediyeler verdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design