Son Dakika
18 Nisan 2024 Perşembe

BAKANDAN FLAŞ YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI

29 Ağustos 2020 Cumartesi, 10:38
Bu Haberi Paylaş!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, “21’inde belirli sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatacağız. Şu anda bununla ilgili bir değişiklik yok.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, “Bilim Kurulu’nun tavsiyesiyle küçük sınıflarla ilgili başlama noktasında çok daha kararlıyız.” diye konuştu.

Bakan Selçuk, “21’inde hangi sınıflar açılacak? Bu spekülasyonlar hep yapılıyor. Sadece resmi kaynaklardan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın sitesinde ne yazıyorsa odur.” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu (1. sınıf) çocukların akademik ihtiyacı elbette var ama ilk önce manevi ve duygusal ihtiyaçları var. Bunu karşılamak için de öğretmeniyle az da olsa, her gün tam zamanlı olmayabilir ki ‘seyreltilmiş, kademeli’ dediğimiz şey biraz bununla da ilgili. Bir şekilde tanışsınlar.”

Bakan Selçuk, “Bütün öğretmenlerimiz ve servis şoförleriyle ilgili HES kodları vasıtasıyla herhangi bir öğrencimizin yakınında bir vaka söz konusu ise o öğrencinin yüz yüze eğitimi başladığında okula devam etmemesi konusunda anlık tedbir alıp da okul yöneticisinin telefonuna düşecek şekilde yazılım altyapımız geçen hafta bitti.” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design