Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ BUCAK MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ.

16 Ağustos 2018 Perşembe, 18:20
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçenin en büyük mahallelerinden olan Bucak mahallesinde yapılan sıcak asfalt çalışmaları ile mahallenin 30 yıldır beklediği hizmeti aldığını söyledi.

Altınordu Belediyesi alt yapı çalışmalarının bittiği alanlarda sıcak asfalt çalışmasına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Bucak mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Engin Tekintaş yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Tekintaş’a ziyareti kapsamında Belediye Başkan Yardımcıları ve muhtarlar eşlik etti.

“BUCAK MAHALLESİ 30 YILDIR ALAMADIĞI HİZMETİ ALIYOR”

Altınordu ilçesinin en büyük mahallelerinden olan Bucak Mahallesinin 30 yıldır alamadığı hizmeti aldığını ve almaya devam edeceğinin altını çizen Başkan Engin Tekintaş; “Altınordu Belediyesi olarak ilçemizde sıcak asfalt çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz birçok mahallemizde koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Şu an Bucak mahallemizde ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasını yerinde takip ediyoruz. Bucak mahallemizin bu sokakları uzun yıllardır hizmete susamış ve hizmet bekleyen bölgelerdi. Hızlı bir şekilde alt yapısını kurumlarla yaparak sıcak asfalt çalışmasını başlattık. Kısa sürede bu bölgeyi sıcak asfaltla buluşturarak mahallemizi daha modern bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design