Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Başkan Engin Tekintaş Gece-Gündüz “EVET” İçin Çalışıyor

23 Mart 2017 Perşembe, 11:20
Bu Haberi Paylaş!

16 Nisan’da yapılacak Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı seçim sistemini içeren referandum seçimi çalışmaları kapsamında Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ev ziyaretlerine devam ediyor.

EVLERDE REFERANDUM TOPLANTISI

16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum seçimi çalışmalarını gündüz esnaf ziyaretleri, akşam da ev ziyaretleri ile sürdüren Başkan Engin Tekintaş, mahallelere giderek ev ziyaretleri yapıyor. Cumhuriyet mahallesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretinde yeni anayasa değişikliği ile ilgili ziyaret ettiği hane sakinlerine bilgi veren  Başkan Tekintaş, Kılıç, ailesinin evinde yeni anayasa değişikliğine neden evet denilmesi gerektiğini madde madde anlattı.

16 NİSAN’DA SANDIKLAR “EVET” OYU İLE DOLACAK

Tekintaş, ” Bu millet 2002’de Türkiye’nin çarkını nasıl döndürdüyse 16 Nisan’da da ‘evet’ oyu vererek Türkiye’nin miladını değiştirecek. Güvenli ve huzurlu Türkiye, lider ve öncü bir Türkiye için 16 Nisan’da sandıktan evet oyu çıkaracağız. “dedi.

GÜÇLÜ YASAMA GÜÇLÜ İCRAAT

Yeni sistemle vesayet sistemi tamamen tasfiye edileceğini söyleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yasama (meclis) ve yürütme (hükümet) güçlenecek. Devletin gerçek sahibi millet olacak. Yönetimde çift başlılık ortadan kalkacak. Hükümet icraat yapacak, meclis kanun yapacak ve hükümeti denetleyecek. Meclis ve hükümet gerçek anlamda ayrılmış olacak. Meclis ve hükümeti, her ikisini de millet seçecek ve denetleyecek.” diye konuştu


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design