Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Başkan Engin Tekintaş, Gençlerimiz Bilgili ve Donanımlı Olmalı

08 Aralık 2017 Cuma, 20:49
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ordu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Çarşamba Kahvesi” programına katılarak gençlerle bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında gençlerle buluştu. TÜGVA Ordu İl Temsilciği tarafından düzenlenen “Çarşamba Kahvesi” programına konuşmacı olarak katılan Başkan Tekintaş, gençlerle sohbet etti. Katıldığı program kapsamında ‘Gençliğin dünü, bugünü ve yarını’ isimli bir söyleşi gerçekleştiren Başkan Tekintaş, geçmişten bu güne gençliğin yaşadığı olay ve olguları gençlere aktarırken kendi hayatından da kesitler paylaştı.

“BAŞKAN TEKİNTAŞ: “GENÇLERE EN ÖNEMLİ REHBER 15 TEMMUZ’DUR”

“Çarşamba Kahvesi” isimli söyleşide gençlere hitap eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 15 Temmuz’da yaşananların gençliğe rehber olacağını söyledi. 15 Temmuz’da her kesimden ve her yaştan insanın sokağa çıktığını ve tanklara dur dediğini dile getiren Başkan Tekintaş, “Bugünün gençliğinden Allah razı olsun, bugünün gençliğine en iyi rehber 15 Temmuz’dur. 15 Temmuz’da yaşananların her türlü kayıttan okunması, dinlenmesi ve izlenmesi gerekiyor. Çünkü gözünü kırpmadan ölüme gitmek ancak inancın verdiği güçtür. Bu sebeple 15 Temmuz gençliğin en önemli rehberidir” dedi.

“GENÇLERİMİZ BİLGİLİ VE DONANIMLI OLMALI”

Söyleşi programı kapsamında gençlere seslenen Başkan Tekintaş, donanımlı bireyler olmak için günün şartlarına ayak uydurmaları ve her türlü eğitimle öncü olmaları gerektiğini aktardı. Geleceğin gençlerden beklentilerinin bilgili ve donanımlı olmaları olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, “Sadece bilmekle kalmayacağız, günün gençliğinde bilmek, pratiğe dönüştürmek ve teknolojik imkanları kullanmak ve öğrendiğimiz her şeyi beynimize yerleştirmek gerekiyor. Geçlerden en büyük beklentimiz, geleceğe hazırlık yaparken sorulara cevap veren, okulunda ve mesleğinde en iyi ve en başarılı bireyler olmalarıdır. Sadece öğrenen değil, öğrendiğini de öğreten gençlere ihtiyacımız var” diye konuştu.

Düzenlenen program Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın gençlerin sorduğu soruları cevaplandırmasının ardından sona erdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design