Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN GÜLER’İN MESAİ KAVRAMI YOK

21 Mayıs 2019 Salı, 12:50
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sabah erken saatlerde başladığı çalışmalarına gece yarılarına kadar devam ediyor.

7 yıl görev yaptığı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde gece yarılarına kadar çalışma sistemiyle bilinen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, aynı sistemi Ordu’da da uyguluyor. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle çalışmalarını sürdüren Başkan Güler, gün içinde Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını koordine ederken ziyaretleri de kabul ediyor. Akşamları ise Büyükşehir Belediyesine bağlı birimlerle ilgili günlük brifingler alan Başkan Güler, gece saatlerinde ise Büyükşehir Belediyesi yöneticileriyle yapılan çalışmaları değerlendiriyor. Yapılan çalışmaları gününde takip ederek plan ve koordinasyon sağlayan Başkan Güler, makamdan gece 03.00 gibi ayrılıyor.

Göreve talip olurken Ordu için gece gündüz çalışacakları sözünü verdiklerini hatırlatan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Klasik belediyeciliğin dışına çıkarak ekonomik, sosyal, istihdam alanlarına yönelik çalışma ve projelerimizin altyapısını geliştiriyoruz. Özellikle tarım, turizm ve enerji konularında yatırım ve yeni istihdam alanları oluşturmak istiyoruz. Bu süreçte hem sıra dışı belediyecilik yapacak hem de ezberleri bozacağız” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design