Son Dakika
18 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN KİBAR ÜRETİCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

27 Ağustos 2019 Salı, 15:40
Bu Haberi Paylaş!

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından Fatsa’da ilk fındık alımı gerçekleştirildi. TMO Fatsa Fındık Alım Merkezi’ndeki ilk fındık alımı esnasında Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel’de alandaki çalışmaları yakından takip etti.

Alımlara ilgili  TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney tarafından açıklamalar yapılmasının ardından Başkan Kibar ve AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel TMO Alım Merkezine  gelen üreticilerle sohbet etti.

“TÜM ÜRETİCİLERİMİZE BOL VE BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUZ”

Başkan Kibar “Fındık Üreticilerimizin alın teri, emeği ve beklentilerini karşılayan fındık taban fiyatının Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklamasından sonra şimdi de TMO Ordu İl Müdürlüğü ile yaptığımız koordineli çalışmalar  neticesinde;  söz verilen süre ve standartlarda ilk fındık alımını gerçekleştirdik. Rabbim tüm üreticilerimize bol ve bereketli kazançlar nasip etsin.

Bu yıl üreticilerin hava muhalefeti nedeniyle hem hasat sırasında hem de harmanda kurutma aşmasında biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Başkan Kibar, “Bölgemizde çok olumsuz bir durum yaşanmadı. Yavaş yavaş sahil ve orta kesimlerde bir hasat sezonunu daha bitirmek üzereyiz. Bundan sonrası için yüksek kesimlerde hasat sezonu başlayacak. Bir kez daha fındık sezonunun üreticilerimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design