Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Tekintaş Belediye Personeli ile İftarda Buluştu

13 Haziran 2018 Çarşamba, 12:31
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye personeli ile iftarda bir araya geldi.

Devlet Su İşleri (DSİ) sosyal tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye personelleri ve aileleri katıldı.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik ilişkilerinin daha da ileriye gitmesi umuduyla herkesi sevgiyle selamladığını söyleyen Başkan Tekintaş,”Personelimiz Altınordu’nun bel kemiğidir. Belediye olarak ilçemize ne hizmet ediyorsak bunun arkasında kuşkusuz emektar personelimiz bulunuyor. Gecenizi gündüzünüze katarak yapmış olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı ilçemiz adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Altınordu için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Engin Tekintaş açıklamalarına şöyle devam etti, “Altınordu Belediyesi olarak 4 yılı geride bıraktık. Bu zaman zarfı içinde yapmış olduğumuz çalışmalarımız milletimiz tarafından büyük taktir ile karşılanıyor. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından milletimizden aldığımız güven ve destek ile çıktığımız hizmet yolculuğuna siz değerli personellerimiz ile ilk günkü heyecanla devam ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından personeller ve aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Engin Tekintaş ailelerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design