Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

Başkan Tekintaş, Dolmuşçu Esnafımız Rahatlayacak

23 Mayıs 2018 Çarşamba, 15:14
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yeni yapılacak olan Dedeli, Delikkaya, Kökenli ve Uzunisa Mahalleleri arasındaki alternatif yol ile hem mahallelilerin hem de dolmuşçu esnafının rahatlayacağını söyledi.

Altınordu Belediyesi 30 Mart Yerel seçimlerinden bu yana sürdürdüğü Fen İşleri hizmetlerine aralıksız devam ediyor. İlçeye 4 yılda 205 km beton yol, 70 km sıcak asfalt, 30 km’ye yakın yeni imar yolu, baskı beton kaldırımlar, sanat yapıları ve menfezler kazandıran Altınordu Belediyesi açtığı kadastro yollarıyla da mahallelere yeni bağlantı yolları inşa ediyor. Yapılan yeni yollarla hem mahalle sakinlerinin ulaşımları kolaylaşıyor hem de dolmuşçu esnafı zamandan ve ekonomiden tasarruf sağlıyor.

Bu kapsamda çalışma başlatan Altınordu Belediyesi Dedeli, Delikkaya, Kökenli ve Uzunisa Mahalleleri arasında yeni bir alternatif güzergah oluşturacak olan yol çalışmasına start verdi. Girişi Dedeli Mahallesinde bulunan yolda incelemelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yetkililerden bilgi aldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ALTERNATİF BİR YOL OLACAK”

Dedeli, Uzunisa Mahalleleri arasında alternatif olarak yapılacak olan yolun dolmuşçu esnafına büyük katkı sunacağını ifade eden Başkan Tekintaş, “Dedeli Mahallemizde dolmuşçu esnafımızın sorun yaşadığı yolda çalışma başlattık. Daha önce yol olmayışına bağlı olarak sıkıntı çeken Uzunisa Mahallesi hattındaki dolmuşçu arkadaşlarımız açılacak olan bu yolla kolaylık sağlayacak. Açılacak olan yol ile birçok mahallemizde birbirine alternatif bir yol ile bir kez daha bağlanmış olacak. Yapacağımız bu hizmetin öncelikle dolmuşçu esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design