Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ERZURUM KAMPI TAKIMIMIZ İÇİN ÇOK OLUMLU GEÇTİ”

20 Ağustos 2018 Pazartesi, 22:50
Bu Haberi Paylaş!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Altınordu Belediyespor 2. etap kamp çalışmaları kapsamında oynadığı son hazırlık maçında BAL ekiplerinden Ağrı 1970 Spor Kulübü ile 0-0 berabere kaldı. Oynan bu müsabaka ile birlikte Altınordu Belediyespor Erzurum kampını tamamladı.

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum’da kamp yapan Altınordu Belediyespor yaptığı hazırlık maçları ile sezona hazır hale gelmeyi hedefliyor. Kamp kapsamında BAL’ın tecrübeli ekiplerinden Ağrı 1970 SK ile kampın son gününde karşı karşıya gelen Altınordu Belediyespor rakibi ile golsüz berabere kaldı. Altınordu Beldediyespor bu sonuç ile Erzurum kampı süresince oynadığı 4 hazırlık maçında 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış oldu.

ERZURUM PROTOKOLÜ TAKIMLARA BAŞARI DİLEDİ

Maç öncesi AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş müsabaka öncesi iki takım oyuncuları ile bir araya gelerek başarı dileklerinde bulundu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ERZURUM KAMPI TAKIMIMIZ İÇİN ÇOK OLUMLU GEÇTİ”

Ağrı 1970 SK müsabakasının tribünden takip eden oynanan maçı ve kampı değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyespor’un her geçen gün üzerine koyarak yoluna devam edeceğini söyledi. Centilmence bir lig geçirmek istediklerini dile getiren ve bunu hazırlık maçlarında gördüğünü ifade eden Başkan Tekintaş, “Erzurum gibi yüksek rakımlı bir ilimizde yapılan çalışmaların futbolcularımıza her alanda katkı sunduğuna inanıyorum. Erzurum kampı süresince 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetten oluşan hazırlık maçları serisi gerçekleştirildi. Bu maçlarda futbolcularımız bir birlerine uyum sağladı, hem sağlık açısından, hem de teknik yönden iyi bir seviyeye geldiler. Altınordu Belediyespor her geçen gün üzerine koyarak yoluna devam edecek. Centilmen bir lig geçirmek istiyoruz ve takımımız şuan hazırlık maçlarında bunu gösteriyor, bundan son derece mutluyuz” dedi.

DÖNER: “HAZIRLIK MAÇLARI VE ANTRENMANLARDA İSTEDİKLERİMİZİ ALDIK”

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, 2. etap Erzurum kampında istediklerini aldıklarını belirtti. 2018-2019 sezonun istedikleri yerde bitirmek için çok çalışacaklarının altını çizen Döner, “12 günlük kamp kapsamında yaptığımız hazırlık maçları ve antrenmanlarla istediklerimizi aldık. 4 hazırlık maçı yaptık ve tecrübesi en yüksek olan kendi grubunda şampiyon olmuş Ağrı 1970 SK ile oynadık. Bu bakımdan zevkli geçmesi beklenen bir maçtı ve sahada da kaliteli bir oyun sergilendi. Yağmur her ne kadar iki takımın oyununu etkilese de centilmence geçen bir maç oldu. İnşallah 2018-2019 sezonunu Altınordu Belediyespor Kulübü için en üst seviyede geçer ve istediğimiz yerde sezonu tamamlamış oluruz” diye konuştu.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan maçı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyespor Kulüp yöneticileri Bilal Azaklı ve Cihan Erken tribünden takip etti.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design