Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Başkan Tekintaş, Gençlerimiz Hem Kendilerini Hem de Futbollarını Geliştiriyorlar

04 Nisan 2018 Çarşamba, 15:28
Bu Haberi Paylaş!

Fransa’da düzenlenen 50’inci Uluslararası Marsel Buns Turnuvası’na katılan ve 5’inci olan Altınordu Belediyespor U15 takımı Altınordu’ya döndü.

Altınordu Belediyesi, spora ve sporcuya önem vermeyi sürdürüyor. Yurtiçi ve yurtdışı birçok turnuvada boy gösteren Altınordu Belediyespor’un alt yapı takımları, katıldığı turnuvalarda ise başarılar elde etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fransa’nın Dechy kentinde bu yıl 50’incisi düzenlenen Uluslararası Marsel Buns Turnuvası’na katılan Altınordu Belediyesipor U15 Takımı turnuvanın ardından yurda döndü. Çeşitli ülkelerden 12 takımın katıldığı turnuvada Altınordu Belediyespor U15 Takımı gösterdiği performans ile 5’incilik elde etti. Fransa’da düzenlenen turnuvada Altınordu Belediyespor’un en büyük destekçisi ise Avrupa da yaşayan gurbetçiler oldu.

Turnuvada ayrıca Altınordu Belediyespor U15 Takımı teknik direktörü Muzaffer Demir en centilmen ve en başarılı teknik adam seçilirken turnuvanın gol kralı ise yine Altınordu Belediyespor’dan Yusuf Mert Karataş oldu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “GENÇLERİMİZİN YAŞADIĞI MUTLULUK BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR”

Fransa’da gerçekleştirilen turnuvayı ve spor alanında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Altınrodu Belediye Başkanı Engin Tekintaş gençlerin başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Altınordu Belediyesi bünyesinde kurulan futbol takımının alt yapısındaki bulunan takımları yurtiçinde ve yurtdışında düzenlenen turnuvalarda mücadele etmesi için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Tekintaş, “Fransa’da düzenlenen turnuvaya katılan ve 5’inci olma başarısı gösteren ve dereceye girerek İstiklal Marşı’mızı dinleten Altınordu Belediyespor U15 takımımızı ve gençlerimizi tebrik ediyorum. Avrupa da yaşayan ve mesafe gözetmeksizin takımlarını destekleyen vatandaşlarımızı gençlerimizi yalnız bırakmadıkları için ayrıca kutluyorum. Tüm bunların yanı sıra ulusal ve ulusararası turnuvalara katılan gençlerimizin yaşadığı mutluluk bizleri sevindiriyor. Hem kendilerini geliştirmelerine hem de futbollarına katkı sunan bu tür turnuvalara katılımlarımız artarak devam edecek. Altınordu Belediyesi olarak gençlerimize büyük önem veriyoruz, çünkü gençler bizim geleceğimiz” dedi.

FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYET TURNUVAYI DEĞERLENDİRDİ

Fransa’da düzenlenen turnuvayı değerlendiren Altınordu Belediyespor U15 Takımı futbolcu ve teknik heyeti turnuvanın kendileri için büyük bir deneyim olduğunu belirttiler. İyi bir mücadele gösterdiklerini dile getiren futbolcular ve teknik heyet ayrıca kendilerine destek olan taraftarlara da teşekkürlerini ilettiler.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design