Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Tekintaş, Herkes Mehmetçik İçin Seferber Oldu

09 Şubat 2018 Cuma, 15:07
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediyesi tarafından Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan askerlere moral olması için başlatılan kavrulmuş fındık kampanyasına öğrencilerden destek geldi.

Altınordu Belediyesi’nin, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçikler için başlattığı kavrulmuş fındık kampanyasına destekler her geçen gün artıyor. Bu kapsamda Altınordu Şahincili İlkokulu’nda öğrenim gören öğrenciler Mehmetçikler için başlatılan kampanyaya katkı sağladı. Öğrenciler kendi hazırladıkları fındık paketlerini ve Mehmetçik için yazdıkları şiirleri ise Altınordu Belediyesi’ne teslim etti.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “7’DEN 70’E HERKES MEHMETÇİK İÇİN SEFERBER OLDU”

Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe moral olması için hazırlanan fındıkları teslim eden öğrencilerle bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gerçekleştirilen kampanyaya desteklerin tüm hızıyla sürüdüğünü söyledi. 7’den 70’e Mehmetçik için seferber olunduğunu vurgulayan Başkan Tekintaş: “Şahincili İlkokulu idarecileri ve öğrencileri Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için başlattığımız kampanyaya destek verdi. 108 ailenin hazırladığı kavrulmuş fındıklar öğrencilerimiz tarafından Mehmetçiğe gönderilmek üzere belediyemize teslim edildi. İlçe genelinde başlattığımız kampanya da her kesimden destek gelmeye devam ediyor. Toplanan fındıkların kontrollerini ve paketlenmesini yaparak askerlerimize göndermiş olacağız. Kampanyaya katkı sağlayan 7’den 70’e herkese teşekkür ediyorum” dedi.

OKUL MÜDÜRÜ KİLTAN: “KAMPANYA, İÇİMİZDEKİ HİSLERE TERCÜMAN OLUYOR”

Kampanyaya destek veren Şahincili İlkokulu Müdürü Hakan Kiltan, kampanyayı duyar duymaz öğrenci ve velililerle paylaştıklarını belirtti. Herkesin duyarlı bir yaklaşım sergilediğinin altını çizen Kiltan, “Altınordu Belediyesi’nin Afrin’de mücadele eden askerlerimize yönelik başlattığı kampanyayı duyduğumuzda içimizden gelen hislere tercüman olacağını düşündük. Bu durumu öğrenci ve velilerimizle paylaşarak destek vermelerini sağladık. Hazırlanan fındıkları da paketleyerek öğrencilerimizle birlikte Altınordu Belediyemize teslim ettik. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

MİNİK ÖĞRENCİLER MEHMETÇİĞE OLAN DUYGULARINI MEKTUBA DÖKTÜ

Kendi elleriyle hazırladığı fındıkları Altınordu Belediyesine getiren ve aynı zamanda asker kızı olan 8. Sınıf öğrencisi Aleyna Bayram, Mehmetçik için yazdığı mektubu okudu. Mektubunda askerlere her zaman dua ettiklerini ifade eden Bayram, başarılar alındığında çok mutlu olduklarını aktardı. Hem Mehmetçiğe fındık desteği veren hem de mektup gönderen Aleyna Bayram, yaptığı konuşmada ise kampanyayı öğrendiklerinde hemen hazırlık yaptıklarını belirtti. Onlara olan minnet duygularını göstermek için kavrulmuş fındık hazırladıklarını dile getiren Bayram, tüm askerlere kolaylıklar diledi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design