Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Tekintaş, Muhtarlar Günü Geleceği İnşa Etmemizi Sağlayacak Bir Gündür

19 Ekim 2018 Cuma, 18:09
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü programına katılarak muhtarlarla bir araya geldi.

Programa Başkan Tekintaş ile birlikte Vali Seddar Yavuz, Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ve muhtarlar katıldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “MUHTARLAR GÜNÜ GELECEĞİ İNŞA ETMEMİZİ SAĞLAYACAK BİR GÜNDÜR”

19 Ekim’in, Muhtarlar Günü olarak kutlanmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Engin Tekintaş, “19 Ekim Muhtarlar Günü geleceği birlikte inşa etmemizi sağlayacak önemli bir gündür. Biz çalışma arkadaşlarımız olan sizlerle 4,5 yıldır birlikteyiz. Bu süre içerisinde mümkün olduğunca sizin problemlerinizin çözümü ve halka karşı olan sorumluluklarınızın yerine getirilmesi konusunda güçlü bir işbirliği sergileyerek bu günlere geldik. Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin. Bu ülke gelecekte hiçbir sıkıntı yaşamasın. Bizler birlikteysek, el ele ve kardeşçe yolumuza devam edebiliyorsak, muhtarlarımız olarak bu iş birliğini en üst seviyede devam ettirebiliyorsak bu vatana bir şey olmaz. 81 vilayet bir araya gelip birleşince büyük bir ülkenin dünyaya karşı olan gücü ortaya çıkıyor. Bu güçte sizin de emeğiniz, gayretiniz ve çalışmanız var. Bu inançla ben 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

VALİ YAVUZ, “MUHTARLARIMIZ DEVLETİMİZİN GÖREN GÖZÜ VE İŞİTEN KULAĞIDIR”

Muhtarların devletin temsilcisi olduğu belirten Vali Seddar Yavuz, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde son 16 yılda çok büyük bir zihniyet devrimi yaşandı. Bu zihniyet devrimi insanı ve sevgiyi örnek alan, insanlığın sorunlarını kendi sorunları gibi gören ve empati yapan bir anlayışını ortaya çıkardı. Bu kapsamda muhtarlarımız, devletimizin gören gözü ve işiten kulağıdır. Vatandaşlarımıza en yakın birimler olarak muhtarlarımız devletimizin temsilcileridir. Kapımız ve gönlümüz sizlere her zaman açık. Değerli Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ YEDİYILDIZ, “TÜRKİYE’NİN, ORDU’NUN VE MAHALLELERİN İSTİKRARI SİZLERE AİT”

Ak Parti Milletvekili Şenel Yediyıldız ise “Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti’nin liderliğinde ülkemizde bir istikrar ve düzen var. Bu istikrar ve düzeni sağlayan sizlersiniz. Türkiyemizin, Ordumuzun ve mahallelerimizin sorumluluğu sizlere aittir ve bu sorumluluğu en güzel şekilde yerine getiriyorsunuz” ifadelerini kullandı.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design