Son Dakika
18 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN TEKİNTAŞ, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

23 Kasım 2018 Cuma, 22:03
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Öğretmenler Günü etkinliği kapsamında Ordu İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ile bir araya geldi. Başkan Tekintaş,“Geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım’da değil her gün hatırlamalıyız” dedi.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN EMEK SARF EDEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Öğretmenler Günü etkinliği kapsamında öğretmenlerle buluşan Başkan Tekintaş, “Geleceğimizin teminatı olan öğretmenlerimizi bir gün değil her gün hatırlamayız. Türkiyemizin daha iyi yerlere gelebilmesi, geleceğimizin inşası ve evlatlarımızın en iyi şekilde yetiştirilebilmesi için emek veren bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi derslerinde başarılı, toplum hayatına uyumlu, ülke geleceği için çalışan, Türkiye’nin dünyadaki stratejik durumunu ve yaşadığı zorlukları bilen bireyler olarak yetiştirmemiz gerekiyor. Bu çerçevede Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan itibaren Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bugüne kadar emek sarf ederek bu ülkeye katkı sunmuş bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Hepinize sağlıklı, huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Engin Tekintaş, ziyaretin sonunda öğretmenleri tek tek kutlayıp hediye takdiminde bulundu, öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design