Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Tekintaş Osmanpaşa’yı Çok Özel Bir Caddeye Dönüştüreceğiz

16 Temmuz 2018 Pazartesi, 15:49
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

​​​​Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin yanı sıra basın mensupları katıldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, YAPILAN VE YAPIMI DEVAM EDEN PROJELER HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın konuşması ile başladı. Başkan Tekintaş konuşmasında, Altınordu Belediyesi tarafından yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Yapılan konuşmaların ardından meclis gündemine geçildi. Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda tek gündem maddesi olarak Teftiş Müdürlüğü’nden gelen Osmanpaşa Caddesi 1. Etap Binaların Kültürel Değerlerinin Geri Kazandırılması hususundaki yazı görüşüldü. Görüşülen madde ile Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa Caddesi’nin cephe iyileştirilmesi, sokak güzelleştirilmesi ve trafiğe kapatılarak modern bir görünüm kazanması için yapılan görüşme oy birliği ile kabul edilerek sürecin başlanması sağlandı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “CADDENİN NOSTALJİK DOKUSU KORUNACAK”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Osmanpaşa Caddesi’nin yapılacak olan proje ile çok özel bir caddeye dönüşeceğini söyledi. Caddenin nostaljik dokusu korunarak restore edileceğini aktaran Başkan Tekintaş, “Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa Caddesi’nin çehresini değiştiriyoruz. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA) ile birlikte yürüteceğimiz çalışma ile çok özel bir projeye imza atmış olacağız. Etap etap gerçekleştireceğimiz çalışmalarda cephe iyileştirme ve sokak güzelleştirme çalışması yapacağız. Osmanpaşa Caddesi’nde bina yüzleri çok özel bir hale getirilecek. Burada yapacağımız işlemlerde kullanılan malzemelerin kalitesi çok yüksek olacak. Burada ayrıca mağazalar tabelalar standart hale getirilirken tabanda da itfaiye ve ambulans girişlerine imkan sunacak bir çalışma yapılacak. Osmanpaşa Caddesi’ni hem ticari faaliyetlerin hem de kültürel etkinliklerin yapılabileceği, nostaljik dokusunu korumuş bir caddeye çevireceğiz. Osmanpaşa Caddesi için hazırlanan bu süreci en iyi şekilde yönetip, çok güzel bir caddeyi millete kazandırmış olmayı arzu ediyoruz” dedi.

Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı görüş ve önerilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design