Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

Başkan Tekintaş, Spora ve Sporcuya Desteklerimiz Sürüyor

08 Mart 2018 Perşembe, 13:00
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediyesi tarafından spora ve sporcuya yapılan destekler kapsamında Altınordu Oryantiring Ordusu Spor Kulübü sporcularına malzeme yardımı yapıldı.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü birçok çalışmanın yanı sıra spor alanında da önemli hizmetlere imza atıyor. Futboldan basketbola birçok spor branşında faaliyet gösteren Altınordu Belediyesi, amatör sporlara verdiği desteklerle de kamuoyunun takdirini kazanıyor. Bu kapsamda Altınordu Oryantiring Ordusu Spor Kulübü yönetici ve sporcuların ağırlayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sporcularla bir araya gelerek malzeme ve ekipman desteğinde bulundu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ORDU’NUN SPOR ALANINDA EN İYİ YERDE OLMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ”

Altınordu Belediyesi’nde gerçekleşen malzeme dağıtım programında konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, spora ve sporcuya verdikleri desteğin durmaksızın devam ettiğini söyledi. Oryantiring sporunun gelişen ve değer kazanan bir spor olduğuna, aynı zamanda öğrencilerin zeka gelişimlerine de katkı sunacağını ifade eden Tekintaş, “Oryantiring sporu zeka ile becerinin buluştuğu, hızlı düşünme ve yön bulma yeteneğinin arttığı bir spor. Hayatın her alanında karşımıza çıkan ve beceri kazanabileceğimiz bir alan. Bu alanda faaliyetlerini sürdüren ve lisansa sahip olan sporcularımıza malzeme ve ekipman desteğinde bulunuyoruz. 81 il içerisinde Ordu’nun spor alanında en iyi yerde olması için çaba gösteriyoruz. Zaman içerisinde belediyemizin kaynakları ölçüsünde spora ve sporcuya olan desteklerimiz devam edecek” dedi.

ÇALIŞ: “YAPILAN DESTEKLER BİZİ MOTİVE EDİYOR”

Altınordu Belediyesi tarafından yapılan malzeme desteği programına katılan Altınordu Oryantiring Ordusu Spor Kulübü Başkanı Ayhan Çalış, yapılan destekler dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür etti. Oryantiring sporunun yeni bir alan olduğunu ve bu alanda faaliyet gösteren öğrencilerin sosyal hayatlarında da başarılı olduğunu aktaran Çalış, “Oryantiring sporu, çok yeni bir spor dalı. Oryantiring sporu, sporcularımızın zekalarını, anlık karar vermelerini ve bireysel olarak kendi kararlarını kendileri verebilmeleri konusunda katkılar sunarken hem akademik hem de sosyal hayatlarında başarılı olduklarını görüyoruz. Bugün ayni bir destek alıyoruz ama Altınordu Belediye Başkanımızın gösterdiği manevi destekler bizim için çok daha önemli. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gittiğimiz her yerde Altınordu ve Ordu adını, gururla bize yakışır bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Programa katılan ve söz alan Altınordu Oryantiring Ordusu Spor Kulübü’nün minik sporcuları duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Yapılan malzeme ve ekipman desteğinin kendileri açısında mutluluk verici olduğunu vurgulayan sporcular başarılı olmak için ellerinden geleninin en iyisini yapacaklarının sözünü verdiler.

Gerçekleştirilen program Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın sporculara malzeme ve ekipmanlarını vermesinin ardından sona erdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design