Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN TEKİNTAŞ, SUBAŞI VE YENİ MAHALLEDE EL DEĞMEMİŞ YER BIRAKMAYACAĞIZ

01 Ağustos 2018 Çarşamba, 12:55
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Subaşı ve Yeni Mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Altınordu Belediyesi şehrin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ulaşımda zirveyi hedefleyen Altınordu Belediyesi birçok mahallede sıcak asfalt ve beton yol çalışması gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında Subaşı ve Yeni Mahallede çalışma başlatan Altınordu Belediyesi yıllardır kazma vurulmamış cadde ve sokakları modern hale getiriyor.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “UZUN VADELİ KALICI HİZMETLER YAPIYORUZ”

Subaşı ve Yeni Mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışma yapılacak olan tüm cadde ve sokakları tek tek gezen Başkan Tekintaş, burada yaptığı açıklamada Subaşı ve Yeni Mahallenin modern bir kimlik kazanacağını söyledi.

Yapılan çalışmalar kapsamında duyarlılık gösteren mahalle sakinlerine teşekkürlerini ileten Başkan Tekintaş, “Yeni Mahallenin en zor kısımlarından olan İmam Hatip Okulu çevresinde bulunan tüm cadde ve sokakların alt yapısını yenileyip sıcak asfalt ile buluşturacağız. Yeni Mahallede ayrıca eski sanayinin bulunduğu alanda da geniş çaplı bir çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda Yeni Mahallede el değmemiş yer bırakmayacağız. Yapacağımız çalışmalar kapsamında Yeni Mahallenin parkeli alanlarını sökerken mevcut asfalt olan alanları da yenileyeceğiz. Subaşı Mahallemizde de ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürüterek yolları konforlu hale getiriyor. Subaşı ve Yeni Mahalledeki çalışmalarımız tamamlanması ile ulaşımda uzun vadeli kalıcı hizmetleri hizmete sunmuş olacağız. Bu süreç içerisinde halkımızın göstermiş olduğu duyarlılık vesilesi ile her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTARLAR MAHALLELERİNE YAPILAN HİZMETLERDEN MEMNUN

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın Subaşı ve Yeni Mahallede yaptığı gezide kendisine eşlik eden Yeni Mahalle Muhtarı Nihat Kondak ve Subaşı Mahallesi Muhtarı Merve Nuray Karakaya yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Mahalle sakinlerinin yıllardır beklediği hizmetlerin yapıldığını ifade eden muhtarlar bu çalışmaların gerçekleşmesini sağlayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkürlerini ilettiler.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design