Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN TEKİNTAŞ, TÜM DAVA ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM

21 Ocak 2019 Pazartesi, 15:36
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda kendilerini yalnız bırakmayan hemşehrilerine teşekkür etti. Başkan Tekintaş, “Kararlılıkla hep birlikte çalışıp, 31 Mart’ta Ordu ile tekrar tarih yazacağız” dedi.

“TÜM DAVA ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Başkan Engin Tekintaş yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21. kez Ordu ilini ziyaret ettiğini belirterek, “Başkomutanımızı ilimizde ağırlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Dünya lideri ve Ordu sevdalısı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenen “31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Ordu İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı”nı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle aday gösterilen tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ordumuza, memleketimize hayırlı olsun. Kararlılıkla hep birlikte çalışıp, 31 Mart’ta Ordu ile tekrar tarih yazacağız” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANIMIZ ORDU’YU ÇOK SEVMEKTEDİR”

Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda gerçekleşen organizasyonda salon içine sığmayan binlerce vatandaşın salon dışında Cumhurbaşkanını karşıladığını söyleyen Başkan Tekintaş, “Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Bu şehre âşık olmamak mümkün mü? Ordu’daki kardeşlerimiz olmayınca biz bu dünyayı ne edelim? Siyasi hayatımız boyunca girdiğimiz her mücadelede Ordulu kardeşlerimizi yanımızda bulduk’ cümleleriyle Ordu’ya ve Ordulu hemşehrilerimize olan sevgisini çok net ifade etmiştir. Yaklaşık 21 katrilyon liralık yatırımla ilimizin gelişim ve kalkınmasına öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımız bundan sonra da Karadeniz’in incisi Ordu için her türlü desteği vereceğini belirtmiştir” dedi.

Başkan Engin Tekintaş, tanıtım toplantısına katılan ve emeği geçenlere teşekkür ederek, “Salonu ve salon dışını dolduran binlerce Ordulunun yanı sıra organizasyonun sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçen ve katılım sağlayan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, başkan adaylarımıza, AK Parti İl Yönetimimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design