Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN TEKİNTAŞ ÜNYE İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

18 Ekim 2018 Perşembe, 12:00
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçe ziyaretlerine Ünye ilçesi ile devam etti. İlçede hayata geçen ve planlanan projelerle ilgili bilgi alan Başkan Tekintaş, “Ünye’ye daha fazla yatırım ile katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ,“ÜNYE HER YÖNÜYLE KENDİSİYLE YARIŞAN BİR İLÇEMİZ”

Ziyaret kapsamında Ünye ilçesinde sorunları masaya yatırarak değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Başkan Tekintaş, “Misafirperverliğinden dolayı Ünye Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çamyar ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ziyaret noktalarımızdan hareketle burada neler yaptığımızı ve neler yapabileceğimizi belirleyerek 2019’dan sonraki 5 yıllık süreçte yolumuza devam edeceğiz. Ünye ekonomisi, siyasete katkısı ve belediye hizmetleri yönüyle kendisiyle yarışan bir ilçedir. Dolayısıyla böyle bir ilçede yaptıklarımızın daha fazlasını yaparak katkı sunmaya devam etmeliyiz. Altınordu, Fatsa, Ünye gibi Ordu’nun lokomotifi olan ilçelerimizin hem ekonomik katkıları hem de belediyecilik anlamında yaptıkları önemli çalışmaları diğer ilçelerimize de sunmayı arzu ediyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN ÇAMYAR, “YENİ YATIRIMLARI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yaptığı ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını belirterek, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kendilerini ilçemizde görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediyemizle yaptığımız çalışmalar var. Bütçemizin kısa sürede nerelere aktarılacağını planlayıp yeni yatırımları hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design