Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN OTSO’YA ZİYARE

14 Kasım 2018 Çarşamba, 14:16
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Başkan Tekintaş, “Bel kemiğimiz olan Ticaret Odalarımız özellikle de sanayicilerimize, ticaret adamlarımıza katkı sunan onlara yön veren kurumlar olarak Türkiye’de çok önemli bir görev üstleniyor” dedi.

“TALEPLERİ DİKKATE ALARAK KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bugüne kadar verdiği emekler için OTSO Başkanı Servet Şahin ve yönetimine teşekkür eden Başkan Engin Tekintaş, “Ticaret erbabı ve sanayicilerimizin temsilcisi olan sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Ticaret Odalarımız bizim bel kemiğimiz. Özellikle de sanayicilerimize, ticaret adamlarımıza katkı sunan onlara yön veren kurumlar olarak Türkiye’de çok önemli bir görev üstleniyor. Bilhassa Odalar ve Borsalar Birliğimizin vasıtasıyla ilimize bir Endüstri Meslek Lisesi kazandırıldı. Bu hususta Ticaret Odası Başkanımız Servet Şahin Bey’in ekibiyle beraber yaptığı çalışma, ortaya çıkardığı sonuç ve sunduğu gayretin farkındayız ve teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki şehirler öncelikle ticaret ve sanayici olan iş adamlarının ortaya koymuş olduğu çalışmayla, ürettiği katma değerle, ortaya koyduğu ölçüyle ülkemizin ve ilimizin geleceğine yön veriyor. Bu çerçevede inşallah biz de mümkün olduğunca elimizdeki imkânları sonuna kadar kullanarak gerek organize sanayi bölgeleri gerekse yatırımcı kuruluşların talep ettiği dış mekânlardaki tüm yatırım taleplerini dikkate alarak katkı sunmaya devam edeceğiz. Ben bu vesileyle şahsım ve Ordu Büyükşehir Belediyemiz adına yönetim kurulu üyelerimize, kıymetli başkanımıza, meclis üyelerimize sizler nezrinde ticaret ve sanayici olan iş adamlarımıza saygılar sunuyorum” diye konuştu.

OTSO BAŞKANI ŞAHİN, “TEKRAR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLMANIZI DİLİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OTSO Başkanı Servet Şahin ise “Ordu’nun çocuğu olan Engin Tekintaş’ın tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilimize hizmet vermesini diliyoruz. Bunu açıkça belirtiyoruz. İnşallah ilimiz ve ülkemiz için hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design