Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN TEZCAN, ARPAKÖY MAHALLESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

15 Ocak 2019 Salı, 17:40
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Altınordu Belediyesi tarafından Arpaköy Mahallesi’nde biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Altınordu Belediyesi yaşanabilir bir Altınordu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehrin gelişimine katkı sunan projelere imza atan Altınordu Belediyesi bu projelerin tamamlanması için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Ulaşım alanında da devrim niteliğinde çalışmalara imza atan Altınordu Belediyesi, 2014 yılından bu yana 117 km asfalt ve 255 km’lik beton yolu milletin hizmetine sunarken bu alandaki çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan tarafından beton yol, asfalt, menfez ve sanat yapıları gibi çeşitli çalışmaların sürdüğü Arpaköy Mahallesine inceleme gezisi gerçekleştirildi. Çalışmaların incelendiği gezide Başkan Tezcan’a, Arpaköy Mahalle Muhtarı Gündüz Ateş, birim müdürleri ve mahalle sakinleri eşlik etti.

BAŞKAN TEZCAN: “VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİ, BELEDİYEMİZİN ÖZVERİSİ İLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Gezi sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Arpaköy Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde gördüklerini belirterek, “Altınordu Belediyemiz tarafından Arpaköy Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde görmek istedik ve bir inceleme gezisi düzenledik. Gezi kapsamında yapılan ve devam eden çalışmaların yanı sıra yeni yapılacak olan çalışmalarımız için değerlendirmelerde bulunduk. Tespit ettiğimiz eksiklikleri vatandaşlarımızın desteği ve belediyemizin özverili çalışmaları ile tamamlayacağız ve hizmetlerimize durmaksızın devam edeceğiz” dedi.

Arpaköy Mahalle Muhtarı Gündüz Ateş ise konuşmasında mahalleye yapılan yatırımlar dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Yapılan incelemelerin ardından Arpaköy sakinlerinin sofrasına konuk olan Başkan Tezcan, burada vatandaşların dilek ve temennilerini dinledi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design