Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

Başkan Tezcan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

18 Ekim 2018 Perşembe, 19:05
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, muhtarlık müessesinin önemine vurgu yapan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, muhtarlık makamının yerel yönetimlerin temel taşlarından biri olduğunu söyledi. Muhtarlarla iş birliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Tezcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlık, yüzyılı aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve vatandaşlarımızla kamu arasında köprü vazifesi görerek bizlere de yardımcı olmaktadırlar. Mahalle muhtarlarımızda sorumlu oldukları bölgeyi daha iyi tanıyan ve bilen insanlar oldukları için onların desteğiyle hedeflediğimiz hizmetleri daha sağlıklı bir şekilde ulaştırma imkanı buluyoruz. Muhtarlarımız bizim gücümüze güç katıyor bizde bu güçle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gayret ediyoruz. Muhtarlarımızla karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak şehrimizin problemlerine çare üretiyoruz.

Bu vesile ile mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design