Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN TÖREN ZAFERKÖY MAHALLESİNDEYDİ

08 Mayıs 2021 Cumartesi, 22:18
Bu Haberi Paylaş!

Her Cuma bir mahalle ziyaretini geleneksel hale getiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bu hafta Zaferköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Birlikte kılınan Cuma namazının ardından Muhtar Ali Gündoğdu ve mahalle sakinleriyle hasbihal eden Başkan Tören, Belediyenin yürüttüğü çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda da bulundu.

Çalışmaları yerinde inceleyen, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Tören, tüm hizmetlerini şeffaflık, hesap verebilirlik ilkeleri bütün şehir eşit hizmet anlayışı ve adalet çerçevesinde hassasiyetle yürüttüklerinin özellikle altını çizdi.

“ZAFERKÖY MAHALLESİNDE TOPYEKÛN BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR”

Zaferköy mahallesinin yol ağında bir taraftan reglaj ve malzemeli bakım onarımın devam ettiğini diğer taraftan da 72 Mahalle için başlattıkları beton yol seferberliği kapsamında Zaferköy mahallesinde beton yol çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Başkan Tören, şehrin 92 Mahallesiyle birlikte kaderini değiştirmek için azimle kararlılıkla inançla çalıştıklarını belirtti. 72 Mahalleyi kapsayan beton yol çalışmalarının da kesintisiz devam ettiğini aktaran Başkan Tören, açıklamalarını söyle sürdürdü: “Bu sene 72 mahallemizde 45 kilometre beton yol yapacağız.  Mahallelerimizde yaptığımız 500 metrelik beton yoldan sonra özellikle dezavantajlı ailelerimizin de bu manadaki taleplerine cevap vereceğiz. Bir takvim içerisinde onları da mağdur etmeyeceğiz.

“ALTYAPI HİZMETLERİMİZDE VİTESİMİZİ YÜKSELTTİK MOTİVASYONUMUZU ARTIRDIK”

92 mahallemizin yol, altyapı ve su gibi temel klasik hizmetlerindeki sorunların büyük ölçüde giderilmesindeki niyetimiz ve kararlılığımız doğrultusunda 92 mahallede bütün şehir eşit hizmet anlayışıyla adım adım vitesimizi yükselterek motivasyonumuzu da artırarak 25 ayda 1 lira borç almadan 1 lira kredi çekmeden çalışmalarımızı yapıyoruz Allaha hamdolsun.

Kendi kaynaklarını verimli etkin, insan kaynağı, zaman maliyeti ve mevcut kaynakları öncelik esasına göre kullanarak bu şehri daha da güçlü rekabet eden bir şehir yapmak ve bu şehrin insanlarının kaderine dokunmak gayretindeyiz. Bu yıl bizim için özellikle 2’inci yarısından itibaren atılım ve yatırım yılı olacak. Sadece beton yollarla sınırlı kalmayacağız. Şehir merkezinde her bir mahalledeki şantiyeye dönüşmüş azmimizi ve bu şehir için akıttığımız teri her bir büyüğümün her bir kardeşimin her bir hemşehrimin göreceğine hiç kimsenin şüphesi olmasın.

“YENI İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Mali disiplin tasarruf ve millileşme dedik çok şükür şu anda hedeflerimizin de üstünde devam ediyoruz. Altyapı hizmetleri dışında şehrin kadınlarının gençlerinin öğrencilerinin, çocuklarının ihtiyacı olan üst yapıları da yapıyoruz. Göç olmasın, yeterli istihdam sağlansın diye bu şehirde yeni çalışma alanları yaratacak bir altyapıyı oluşturabilmek için de var gücümüzle çalışıyoruz.

“ŞEHRİMİZDE SEVGİYİ BÜYÜTÜYOR, BİRLİKTE YAŞAMA İRADESİNİ GÜÇLENDİRİYORUZ”

Ramazan ve pandemi üst üste gelince dayanışma biraz daha ön plana çıktı. Dayanışma ile bu şehirde sevgiyi büyütüyor, birlikte yaşama iradesini güçlendiriyoruz. Kapısını çalmadığımız, ihtiyacım var deyip sesini duymadığımız tek bir hane halkı bırakmamanın derdindeyiz. İhtiyacım var diyen herkesin özellikle yanı başında olmaya özen gösteriyoruz. Bu manada arkadaşlarımız tam pres sahadalar. Gıda ve sıcak yemek ihtiyaçlarını talepler doğrultusunda karşılıyoruz.  Bugün pandemide seferberlik ilan ettik. Şehrin tüm kesimlerine ve her insana dokunan dev sosyal destek paketleri devreye soktuk. Ramazan ayında 30 binden fazla gıda desteği ve 200 bin sıcak yemek ile vatandaşlarımızın yanındayız.

Azimle kararlılıkla imanla inançla bu şehrin kaderini değiştirmeye ahdettik. İnşallah gelecekte bu şehirde göçün tersine döndüğünü teknoloji üstlerinin şehrimizde yer aldığını hep beraber göreceğiz. Dünkü kazanımlarımızı bir adım daha ileri götürerek şehrimizi yaşanabilir ve kendi içerisinde birlikte yaşama iradesinin daha da ileriye taşındığı bir noktaya getirmek için akıl teri ve alın teri dökmeye devam edeceğiz.”

MUHTAR GÜNDOĞDU VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Zaferköy Mahallesi Muhtarı Ali Gündoğdu ve mahalle sakinleri hem ziyareti hem de mahalleye hizmetleri için Başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design