Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Başkanı Hüseyin Tavlı, 24 Haziran Geleceğimiz İçin Çok Önemli

23 Mayıs 2018 Çarşamba, 23:52
Bu Haberi Paylaş!

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen İnkur Mahallesinde toplu iftar programına katılan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, “24 Haziran seçimlerinde gençliğimiz, geleceğimiz, ülkemiz ve dünya mazlumları için desteklerinizi bekliyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamak, milletvekili seçimlerinde de elini güçlü tutmak adına hepimize büyük görevler düşüyor” dedi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik ortamının huzur yaşandı ve eller hep birlikte iftar öncesi semaya kalktı.

85 MAHALLEYE 1,5 2 MİLYON’LUK YATIRIM

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın göreve geldiği gün itibariyle 85 Mahalleye ortalama 1,5, 2 Milyonluk yatırım yaptığını ifade eden Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Çamyar’ın 4 yıllık hizmet sürecinde Ünye’nin her noktasına dokunduğunu ve inkur mahallesinin de yol sorununu ortadan kaldırdığını söyledi. Bu organizasyonu gerçekleştirerek bizlerin buluşmasına vesile olan Ünye Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Çamyar’a teşekkür ediyorum. dedi

BAŞKAN ÇAMYAR, “YEDİ DÜVELE KARŞI MÜCADELE EDEN CUMHRUBAŞKANIMIZIN YANINDA OLMALIYIZ”

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlere de değinen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Önümüzde bir seçim var. Yedi düvele karşı savaşan da bir Cumhurbaşkanımız var. Öncelikle vatanımızın bölünmemesi, bayrağımızın inmemesi, ezanımızın susmaması için dua edeceğiz. Bizlere de vatandaş olarak irade düşüyor. Sandığın başına gittiğimizde bu birliğimiz ve bütünlüğümüzü muhafaza etmekle ilgili vatan evlatları olarak hepimize görev düşüyor” dedi.

Konuşmaların ardından dualarla iftarlar açıldı. İftar duasını ise Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ve parti teşkilatı daha sonra İnkur mahallesinde vatandaşlarla sohbet etti.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design