Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Bayan Yavuz, Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklar Sevindirdi

03 Kasım 2018 Cumartesi, 20:36
Bu Haberi Paylaş!

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar için eğlence programı düzenledi.

Ordu Valiliği ile Ordu Büyükşehir Belediyesinin organizesinde Aktuğ Hotel’de gerçekleştirilen eğlence programına, Vali Seddar Yavuz, Eşi Selda Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Eşi Münire Tekintaş, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten’in eşi Nilgün Erten, Vali Yardımcıları, Kaymakam, daire müdürlerinin eşleri ve sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı.

Aktuğ Hotel’de düzenlenen eğlence programa katılan Vali Seddar Yavuz, Eşi Selda Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Eşi Münire Tekintaş çocuklarla tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet ederek hediyeler verdi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar için düzenlenen ve 105 çocuğun katıldığı eğlence programında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti son 16 yıldır özellikle sosyal politikalar alanında devrim niteliğinde değişiklikler meydana getirmiştir. Bu değişiklikler, bu devrimler aslında Avrupa’yı bile kıskandıracak düzeydedir. Devletimizin şefkatine emanet edilmiş çocuklarımıza, Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla sahip çıkıyor, onların yanında olmaya özen gösteriyoruz” dedi.

“Her insanın ihtiyaç duyduğu şey; sevgi ve şefkattir. Toplum olarak sevgi ve şefkat açığımızı süratle kapatmamız, başta en yakınlarımız olmak üzere bütün insanlara, canlıya cansıza da şefkat ve sevgi göstermemiz herhalde en önemli hususlardan bir tanesidir” diyen Vali Yavuz, “Bugün bu organizasyonun yapılmasında temel amaç budur. Benim bütün çalışmalarımda destek olan kıymetli eşim ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın çok kıymetli eşi ile birlikte bu defa Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle bu organizasyonu yapıyoruz. Bu anlamda önemli işbirliği olduğunu düşünüyorum. Kıymetli eşime, Büyükşehir Belediye Başkanımızın çok kıymetli eşine, çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Vali Seddar Yavuz, “Biz öteden bu yana ortak aklı, birlikte yönetim ve istişare kültürünü fevkalade önemsiyor, şehrimizde bu ortak hareket tarzının bir hayat tarzı olarak benimsenmesini istiyoruz. Biz, sizlerin yanınızdayız. Devletimiz sizlerin yanınızda” dedi ve kurum çalışanlarına da seslenerek, “Çocuklarımıza emek veren çalışanlarımız sadece bir iş gibi görmeyin, bir gönül işi, bir gönül kazanma, dua alma niyetiyle yapın” diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, “Geleceğimiz çocuklarımz ve gençlermizin iyi yetiştirilmesi, iyi eğitilmesi, iyi yönlendirilmesi önemli. Onlar bu memleketi idare edecekler. Bu sosyal projeyi tertip eden değerli Valimizin eşi Hanımefendi ile Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşi Hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Bu şefkat projesidir. Bu tür sosyal projelerin, etkinliklerin, gelecekte yaygın hale getirilmesi, kardeşlik, birlik tablolarının daha çok oluşturulması gekeceğimiz için çok önemli” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise yaptığı konuşmada, ”Sayın Valimizin kıymetli eşleri Hanımefendiye ve onunla birlikte bu faaliyetleri sürdüren eşime, tüm kardeşlerimize ve katkı sunanlara teşekkür ediyorum. Siz kıymetli evlatlarımızın hiçbir eksiği kalmasın isyiyoruz. Üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar yerine getirmeye hazırız. Evlatlar olmadan gelecek olmuyor. Neslimiz olmadan da bu ülkeyi geleceğe emanet edemiyoruz. Bugün sizlerle olmaktan onur duyduğumu birkez daha belirtmek istiyorum” dedi.

Programın sonunda çocuklarla birlikte pasta kesildi, oyunlar oynanarak hatıra resmi çektirildi.

Sevgi Evleri’nde kalan çocukları yalnız bırakmayan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, yine düzenlediği bir etkinlikle çocuklarla birarada olmanın mutluluğunu yaşadı.

Programda doyasıya eğlenmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar, gönüllerince dans edip eğlendi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design