Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

BELDE EVLER’DEN DENİZ MANZARALI TİCARİ ALANLAR

28 Mayıs 2019 Salı, 15:28
Bu Haberi Paylaş!

Ordu’nun prestijli projesi Belde Evler’in ticari üniteleri ortaya çıkmaya başladı. Belde Evler projesinde 147 ile 504 metrekare arasında değişen kendine ait depoları bulunan 13 adet ticari ünite bulunuyor.

3 blokta 275 daire, 13 ticari ünite ve sosyal tesislerden oluşan Belde Evler projesinde ticari üniteler dikkat çekiyor. Tümü denize sıfır konumda olan ticari üniteler panoramik Karadeniz manzarasına ve Ordu görünümüne sahip. Konuyla ilgili bilgi veren Proje Müdür Yardımcısı Murad Yıldız, ticari ünitelerin gerek işlevleriyle gerek manzarasıyla Belde Evler sakinlerine ve Ordu insanına yeni yaşam ve alışveriş mekanları sunacağını söyledi.

Yıldız, “Kapalı alanlarının yanısıra açık alanları bulunan ticari ünitelerimiz hem Belde Evler sakinlerinin hem de Ordulular’ın hizmetinde olacak. Ticari alanlarımız, ısıtma, soğutma, havalandırma ve doğalgaz sistemleriyle en modern teknolojilere sahip. Ayrıca tüm ticari ünitelerimiz yangın yönetmeliklerine uygun olup yangın kaçış kapıları ve yangın kaçış koridorları mevcuttur” dedi.

“Şu an itibariyle ticari ünitelerimizden 1 adeti süpermarkete kiralanmıştır” diyen Yıldız, diğer ticari ünitelerin başta cafe, restaurant olmak üzere diğer ticari hizmetlere ayrıldığını belirtti.

2020 yılında tamamlanacak olan Belde Evler projesi Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarından İntaya güvencesiyle, İntaya-Özmen-Köksal İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design