Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

BİROL YILMAZ’DAN BAŞKAN TÖREN’E ZİYARET

16 Nisan 2019 Salı, 18:54
Bu Haberi Paylaş!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Altınordu Belediye Başkan Adayı olan Birol Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Altınordu Belediye Başkanı seçilen Aşkın Tören’e ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda 31 Mart seçimlerinde CHP’den Altınordu Belediye Başkan Adayı olan Birol Yılmaz, Başkan Tören’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Birol Yılmaz’a ziyaretinde CHP Altınordu Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

BAŞKAN TÖREN: “İNSANIMIZA HİZMET ETMEYİ SORUMLULUK ADDEDİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, nazik ziyaretlerinden dolayı Birol Yılmaz’a ve CHP Altınordu Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.

31 Mart seçimleri öncesi demokratik propaganda süreci yaşandığını ifade eden Başkan Tören, “Sayın Birol Yılmaz’ın ve çok değerli Altınordu Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızın ziyaretleri ile büyük onur duydum. Son derece demokratik bir olgunluk içerisinde, centilmence, şehrimizi geleceğe taşımak adına siyasi örnek teşkil edecek bir kampanya sürecini geride bıraktık. Milletimizin tercihi doğrultusunda kısmet oldu ve halkımız bu dönem için bizleri tercih etti. Şehrimizin yetiştirdiği, alanında temayüz etmiş bir insan olarak Sayın Birol Yılmaz’a, ailesine ve temsil ettiği siyasi misyona, şehrimize ve insanımıza bu bilgi birikiminizi, iyi niyet ikrarınız doğrultusunda yapıcı muhalefet görevinizden istifade etmek istiyorum. Son derece yapıcı ve samimi bir yaklaşım içerisinde ilk meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de hem kişisel hem de kurumsal anlamda var olan tecrübenizden ve iyi niyetinizden istifade etmek istiyoruz. Seçim kampanyası süresi içerisinde ikinci kuşak siyasetten, kalkınmada Ordu modelinden, insana hizmet ve hürmet eden bir şehirden bahsettik. Birbirimizden ayrıştığımız alanlar yoktu. Sizin sözlerinizi de şahsen biz kendimize emanet kabul ediyoruz. Dolayısıyla bu çerçevede insanımıza hizmet etmeyi, bu görev aracılığı ile sorumluluk addediyoruz” dedi.

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı olan Birol Yılmaz ise konuşmasında üzerlerine düşen sorumluluk olması durumunda bir arada olacaklarını vurguladı. Meclis üyelerinin Altınordu’yu ileriye götürmek için yapıcı muhalefet anlayışı içerisinde olacağını aktaran Yılmaz, “Vatandaşlarımız sizleri makama layık gördü. Bizde bu duruma saygı göstereceğiz ve sizlerin almış olduğunuz yükü hafifletme noktasında üzerimize düşen bir sorumluluk var ise her zaman yanınızda olacağım. Aynı zamanda ekip arkadaşlarım ve meclis üyelerimiz yapıcı muhalefet anlayışı ile Altınordu’muzu ileriye götürmek ve kalkındırmak için her zaman yanınızda olacaklar. Bu vesile ile görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Zor ve meşakkatli bir görev; Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah Altınordu ilçemiz, sayenizde daha da ileriye daha da güzel günlere, takipçisi olacağımız taahhütleriniz çerçevesinde gidecektir” diye konuştu.

 


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design