Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

“BU ŞEHRİN İNSANINI DA TOPRAĞINI DA AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

14 Mart 2019 Perşembe, 08:54
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu’da gönülleri kazanmak için geceyi gündüzü kendisine haram kılan AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören seçim ziyaretleri kapsamında yaptığı açıklamada 1 Nisan’dan itibaren seçilmişlerle tarih yazacaklarını söyledi. Muhtarlara 5 yıl içerisinde  alt yapı sorunu yaşamayacaklarını vaat eden Tören, tarımda yapılacaklarla birlikte toprağı da insanı da ayağa kaldıracaklarını söyledi.

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören geceyi, gündüzü kendine haram kılarak seçim çalışmasını sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesinde, Organize Sanayi Bölgesinde seçmenle kucaklaştı, fabrikaları ziyaret etti. Ziyaret adresleri arasında Ordu Devlet Hastanesi de vardı. Hastane yöneticilerinden brifing aldı, hastalara acil şifalar diledi. Sıcak görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette Tören hayır duaları aldı. Aşkın Tören Ordu Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret ederek muhtarlarla buluştu.

MUHTARLARIN 5 YIL İÇİNDE ALT YAPI SORUNU KALMAYACAK”

Muhtarlara hitap eden Tören, “Mevcut yönetimimizin hizmetlerini, programlarını ve sözlerini emanet alarak yarınlara taşıyacağız. Bu belediyeciliğin dışında yeni sözlerin söylenmesi gerektiğine inanan kardeşinizim. 5 yıl içinde Altınordu Belediyesi sınırları içerisinde beton yol, sıcak asfalt ve su problemi var diyen hiçbir muhtarım kalmayacak ve bu konuda bütün şehir eşit hizmet anlayışı ile altyapı ve ulaşım sorununu ortadan kaldıracağımızı Ak Parti iradesi ile taahhüt ediyorum. Bunu seçim vaadinden ziyade bu topraklara borcumuz olarak kabul ediyorum” dedi.

“SEÇİLMİŞLERLE TARİH YAZACAĞIZ”

İnsanı merkeze alarak gönüller yapmaya devam edeceklerini belirten Aşkın Tören, “Bu şehri gönül şehri yapacağız. Az oy çıktı beklesin, fazla oy çıktı gelsin yanımda dursun anlayışına ilkesel olarak doğru bakmıyorum. Bu şehirde iyinin ötesi var. Belediyecilik anlayışımızda öteki olmayacak. 1 Nisan’da yeni güne başladığımızda biz dünü konuşmayacağız, seçilmişlerle birlikte tarih yazmaya, geceyi gündüzü bu aziz insanlara hizmet için kendimize haram kılacağız ve çalışacağız” diye konuştu.

“TOPRAĞI DA İNSANI DA AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Muhtarlarla fotoğraf çektirdikten sonra sokakta seçmenle buluşan Aşkın Tören bir çay ocağında halka hitap etti. Alkışlarla sık sık kesilen konuşmasında “Ziraat Odaları, Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Üniversiteyi bir araya getireceğiz, tarımda üreteceğiz. Fikirde üreteceğiz, sevgiyi, ticareti büyüteceğiz, topraklarımızı büyüteceğiz, hakça paylaşıp böleceğiz. Mahallelere sokaklara yol, huzur, bereket olacağız. Köy topraklarımıza cemre gibi düşeceğiz. Düştüğümüz yerde toprağı da insanı da ayağa kaldıracağız. Tek yürek olup hep birlikte üreteceğiz.  Bu şehrin 220 bin insanına ayırt etmeden, ayrıştırmadan hizmet edeceğiz.” kelimelerini kullandı.

Gittiği her adreste yoğun ilgiyle karşılaşan Aşkın Tören Otelciler ve Seyahat Acenteleri Birliği üyeleri ile de bir araya gelerek Altınordu’da turizm ile alakalı istişareler gerçekleştirdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design