Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE BİK ARASINDA RESMİ REKLAM PROTOKOLÜ İMZALANDI

20 Aralık 2018 Perşembe, 13:56
Bu Haberi Paylaş!

Resmi Reklam Protokolü İmza Töreni’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Basın İlan Kurumu aracılığıyla resmi ilan ve reklam yayınlayan gazetelerin desteklenmesi noktasında her zaman duyarlı olduklarını belirterek, ”Kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi kendisine şiar edinen yerel basınımızın her zaman yanında olduk” İfadesini kullandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Basın İlan Kurumu arasında Resmi Reklam Sözleşmesi imzalandı. Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürlüğüne kayıtlı olarak resmi ilan ve reklam yayınlayan gazeteleri kapsayan protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Murat Yürekli arasında imzalandı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “HUKUKSAL ZEMİNDE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Ordu Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Engin Tekintaş, Ordu’da yayın yapan yerel basına her zaman destek verdiklerini belirterek, “Zor şartlar altında halkımızı doğru bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlenen yerel basınımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Özellikle, halka hizmet noktasında yerel basın ile sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Tekintaş sözlerini şöyle sürdürdü,” Öncelikle bu protokolün yerel gazetelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Biz basınımızın üstlendiği sorumluluğun ne kadar ağır olduğunu iyi biliyoruz. Doğru ve şeffaf yönetim anlayışımız ile basınımızla her zaman fikir alışverişinde bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz. Ciddi anlamda zorluk içerisinde olan ancak buna rağmen büyük özverilerle yayınlarını sürdüren yerel basının yaşam kaynağının başında şüphe yok ki, reklam ve ilanlar gelmektedir. Kamu hakkı kullanımındaki hassasiyetlerimiz doğrultusunda, yine kamu görevi üstlenen basınımıza belediye imkânları ölçüsünde ve hukuksal zeminde desteğimiz her zaman sürecektir.”

YÜREKLİ, “BASINIMIZIN BU TÜR DESTEKLERE CİDDİ İHTİYACI VAR”

Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Murat Yürekli ise Büyükşehir Belediyesinin verdiği bu destekten dolayı Belediye Başkanı Tekintaş’a teşekkür ettiğini belirterek, “Sayın Engin Tekintaş daha önce Altınordu Belediye Başkanlığı süreci içerisinde de özellikle yerel basınımızın her zaman yanında olmuştur. Yerel basınımızın kamu sorumluluğunu ifa ederken, basınımızın yaşadığı sıkıntıları bilen bir Belediye Başkanımızın olması bizler adına gurur vericidir. Sayın Başkanımız yerel basınımızın mücadelesine her zaman katkı sunmuş ve desteğini her zaman sürdürmüştür. Kurumumuza kayıtlı olarak yayın hayatını sürdüren ve yasal sorumluluklarını yerine getirerek kamuoyunu bilgilendiren gazetelerimize yönelik verilen bu destek basınımız için çok kıymetlidir ve anlamlıdır. Ben Sayın Başkanımıza bu duyarlılığından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design