Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Süper Lige Yükseldi

24 Aralık 2018 Pazartesi, 16:10
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü Erkek Judo Takımı, Spor Toto Judo Süper Ligi’ne yükseldi. 22-23 Aralık tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Terfi Müsabakaları’nda Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü Erkek Judo Takımı, Antalya ekibinin ardından ikinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

ADINI SÜPER LİGE YAZDIRDI

Türkiye Judo Federasyonu 2018 Erkekler Spor Toto Süper Lig Yükselme Müsabakaları’nda Antalya Prens GSK, Ordu BBSK, Tekirdağ Süleymanpaşa GSK ve Konya BBSK Kulüpleri madalya kazanarak 2019 Spor Toto Süper Lig’de yarışmaya hak kazandılar. Antalya Spor Salonu’nda, 7 kadın ve 9 erkek takımın katılımıyla yapılan karşılaşmalarda kadınlarda Karşıyaka Belediyespor Kulübü ve erkeklerde Antalya Prens Gençlik Spor Kulübü şampiyon oldu. Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü Erkek Judo Takımı, Antalya Prens Spor Kulübü’ne 3-2 mağlup olarak ikincilik kupasını aldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada alınan başarının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Türkiye 2.si olan Ordu Büyükşehir Spor Kulübümüzün Judo takımı artık Süper Lig’de mücadele edecek. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Başarılarınız daim olsun” dedi.

Terfi Müsabakaları’nda sıralama şöyle oluştu:

1. Antalya Prens Gençlik Spor Kulübü

2. Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü

3. Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü

4. Süleymanpaşa Belediye Gençlik Spor Kulübü


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design