Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

BÜYÜKŞEHİR KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

13 Kasım 2018 Salı, 16:52
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, kasım ayı olağan meclis toplantısı ilk birleşimini gerçekleştirdi. Gündem maddelerine geçmeden önemli açıklamalarda bulunan Başkan Engin Tekintaş, Ordu’nun son 5 yılda büyük bir değişim yaşadığını söyledi.

Ordu’nun geride kalan 5 yılda önemli hizmetler aldığını söyleyen Başkan Tekintaş, “Ordu’nun 2014’ten 2019’a gelinen süreçteki değişimi ciddi anlamda dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde 81 ilden gazeteci, konfederasyon ve federasyon başkanlarıyla bir araya gelmiştik. Yaptığımız toplantıda kendilerine ilimizin genel sunumunu yaptık. Kendi bulundukları illerle Ordu’yu kıyasladıklarında Ordu’da önemli bir değişim ve dönüşüm olduğunu ifade ettiler. Bu bizlerin yaptığımız çalışmalarda iyi yolda olduğumuzu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

FATSA MEYDANI’NDAKİ BİNANIN YIKIMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Fatsa ilçesinde önemli hizmetlerin devam ettiğini kaydeden Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda alt beton döküldü, yalıtımı yapıldı. Yer altı otoparkının çalışmaları devam ediyor. Meydanda bulunan ve hukuki süreci devam eden bina ile ilgili süreç de tamamlandı. Binanın yıkımı kısa sürede gerçekleştirilerek meydanın inşası sürdürülecek. Öte yandan ilçedeki bisiklet ve koşu yolu çalışması da tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Fatsa güzel bir sahile kavuşacak” şeklinde konuştu.

ASFALT PLANLAMAMIZ MEVSİM EL VERDİĞİ ÖLÇÜDE DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yol çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Tekintaş, “Altyapısı tamamlanan yollarda ekiplerimiz asfalt çalışmasına devam ediyor. Planlamamız hazır. Mevsim el verdiği ölçüde altyapısı hazır olan yerlerin asfaltı dökülecek. Ordu Büyükşehir Belediyemiz 752 km yol ihalesi kapsamında 550 km yolu asfaltla buluşturdu. 282 km yolun asfaltı da belediyenin imkânlarıyla hayata geçirildi. 920 km yolda da sathi asfalt uygulaması gerçekleştirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu” diye konuştu


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design