Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

BÜYÜKŞEHİRSPOR SES GETİRİYOR

09 Temmuz 2019 Salı, 08:19
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle alt yaş gruplarında yakaladığı başarılarla yurt içi ve yurt dışında birçok yarışmadan madalya ile dönen Büyükşehir sporcuları geleceğe sağlam adımlarla ilerliyor.

Judo’da Minikler Balkan Şampiyonası’nda ikincilik ile Genç Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda ikincilik elde eden Büyükşehirli sporcular satrançta ise 16-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında Konya ilinde düzenlenecek olan Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek.

NURCAN KIR, GENÇ KADINLARDA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

02-08 Temmuz 2019 tarihleri arasında Amasya ilinde düzenlenen Üst Minikler ve Genç Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda 69 kg sporcusu Nurcan Kır, ilk maçında İstanbul’dan rakibini 5-0 sayı ile yenerek yarı finale yükseldi. Başarılı sporcu Kır, yarı finalde Sakarya’dan rakibini 1. rauntta nakavt ederek adını finale yazdırdı. Finalde Iğdırlı rakibine yenilen Kır, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

SEMA YILDIRIM ROMANYA’DAN GÜMÜŞ MADALYA İLE DÖNDÜ

05-07 Temmuz 2019 tarihleri arasında Romanya’nın Timisoara kentinde 9 ülkeden 92 kız ve 110 erkek judo sporcusunun madalya için mücadele ettiği Minikler Balkan Judo Şampiyonası’nda +57 kg Ordu Büyükşehir Belediyespor sporcusu Sema Yıldırım, Balkan ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

SATRANÇTA SÜPER LİG HEYECANI KONYA’DA

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 16-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında Konya ilinde düzenlenecek olan Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’ne katılacak sporcular son hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen yıl Türkiye Satranç Birinci Ligi’nde 24 takım arasında şampiyon olarak Satranç Süper Ligi’ne yükselen takım, 16 Temmuz’da Konya’da olacak. 14 takımın mücadelesini sürdüreceği Satranç Süper Ligi’nde Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü, Türk Hava Yolları Spor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Gazi Üniversitesi Spor Kulübü, İ.T.Ü. Spor Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kahraman Maraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü gibi köklü kulüp takımları mücadele ediyor. Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nde son üç sırada yer alacak takım, Satranç Birinci Ligi’ne düşecek. Şampiyon olacak kulüp ise 2019 Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design