Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

CADDELER ARTIK DAHA MODERN

14 Ocak 2021 Perşembe, 12:16
Bu Haberi Paylaş!

Ordu’nun 19 ilçesinde alt ve üst yapıdaki sorunlu alanlara neşter vuran Büyükşehir Belediyesi, yatırımları peyzaj çalışmalarıyla daha modern hale getiriyor.

Fatsa ilçesinde yaklaşık 6 bin metrekarelik alanda meydan ve otopark çalışması yaparak Karadeniz sahil yolu üzerinde cazip bir mekân ihtiyacını gideren Büyükşehir Belediyesi, meydanla bağlantı da sağlayan Reşadiye Caddesi’nde de peyzaj düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

REŞADİYE CADDESİ İLÇEYE YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Cumhuriyet Meydanı ile bağlantı da sağlayan 200 metre uzunluğundaki alanda peyzaj çalışması gerçekleştirildiğini söyledi.

Genel Sekreter Coşkun Alp sözlerine şöyle devam etti: “Bütün ilçelerimize dokunuşlarımızı sürdürüyoruz. Fatsa ilçemizde modern bir meydanı halkımızın hizmetine sunduk. Fatsa Cumhuriyet Meydanı ardından, meydana çıkan bağlantılardan biri olan ve ilçede mağazaların konumlandığı, araç trafiğine kapalı durumdaki Reşadiye Caddesi’ni de modern bir görünüme kavuşturduk. Proje kapsamında caddenin meydan ile bağlantı kurulan kısmı ve ana yola bağlantı sağlanan kısımları bazalt ve granit küp taşlarla daha modern ve sağlıklı bir görünüme kavuşturuldu. İlçemize yakışır modern bir caddeyi hizmete sunduk.”


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design