Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

Cumhurbaşkanı 20 Ocak Pazar Günü Ordu’ya Geliyor

17 Ocak 2019 Perşembe, 15:13
Bu Haberi Paylaş!

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Ocak Pazar günü Ordu’ya geliyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız hiçbir zaman ilimizi ihmal etmedi. Bir kez daha buluşmak ve onunla kucaklaşmak üzere biz hazırız” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ DÜNYA LİDERİ VE ORDU SEVDALISIDIR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduklarını belirten Başkan Tekintaş, “Dünya lideri ve Ordu sevdalısı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilimizde ağırlayacağız. 20 Ocak Pazar günü saat 13.00’te ilimize teşrif edecek olan Cumhurbaşkanımıza şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
“TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ”
Ordu halkının her dönemde AK Parti’ye olan desteğini esirgemediğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Her seçim döneminde mutlaka ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanımız yine bize verdiği önemi ortaya koydu. Cumhurbaşkanımızın 21. kez ilimize gelecek olmasının heyecanını tüm hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. Her zaman Ordu halkımız Ak Partimize büyük bir destek verdi. Cumhurbaşkanımız da hiçbir zaman ilimizi ihmal etmedi. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımızla bir kez daha bir araya gelmek ve onunla kucaklaşmak için tüm halkımızı Durugöl Mahallesi’ndeki Recep Kara Spor Salonu’nda buluşmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design